Sony Ericsson W995 wifi internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

emirhanemirhan

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson W995 wifi internet sorunu
arkadaşlar ben aveadan nefret ettim.anlatıyorm telefonun Sony Ericsson W995.yeni bi telefon.aveadan internet ayarlarını bulamıyorm en son Sony Ericsson W950i ninn ayarları var. 444 1 500 ü aradığımda ise müşteri hizmetlerine bağlanıp bana tahmini ayarlar gönderiyolar fakat telefon kabul etmiyor.4-5 defa aradım 444 1 500ü.bıkkınlık geldi artık.avea kendini gücellemiyor..bide şunu anlamış değilim.wifinin operatörle ne alakası var ben sonuçta kaplosuz ağa bağlanıyorum.hata veriyor.operatörünüzle görüşün diyor SORUNUM BU. yardımcı olursanız çok sevinecem teşekkürler....=(:off:

orivadelmare

Üye
sorununu hallettinmi ?

Je.St

Üye
Ben yıllardan beri sony ericsson kullanıcısıyım.. ama bu w995 için pek iyi şeyler söyleyemeyecegim..bu telefonun w810i den hiçbir farkı yok.. bende aldım ama pek memnun değilim.. bu arada wireless normal olarak çalışıyor.. girdiğiniz yerin şifresini doğru bir şekilde yazarsanız kolay kolay sorun çıkarmıyor.. ama herkese açık yazılı olan wireless alanlarında bazen girmiyor.. onun sorununu bende bulamadım..

kural82

kural82

Üye
avea ayarları için 500 ü ararsan yapıyolar ama bikaç denemede ancak doğru ayar gönderiliyor. ama daha kolay yolu var, ayarlar-yararlı bilgiler-ayarları indir dersen 70 kuruş karşılığında ayarlar gönderiliyor:oke:

ybahceci

ybahceci

Üye
Şebeke ayuarları için size kesin çözüm . buyrun. Telefonu usb kablo ile bilgisayara bağlayın. Telefon modunu seçin.Sopnra telefondan Menü >Ayarlar> Bağlantı>Usb>Gelişmiş>İnternet Erişimi > Bilgisayar üzerinden seçin . Telefonuınuz şu an bilgisayarın internetini kullanıyor olucak. Sonra Menü >Genel >Kurulum Sihirbazı>Ayarları indir i seçin. Sonra Operatörünüzü seçin ve tamam deyin .. Tüm internet bağlantı ayrlarınızı telefon otomatik olarak sonyericsson serverinden telefona aktarıcak. sonra güle güle kullanın.. Boşuna operatörede bağlantı ayarları için sms ücreti bayılmayın.