Captain
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SonyEricsson fabrikasının ürettigi telefonlarda bulunan içerikler bu sitede.tema,resim,flash tema, .swf tema menüleri, .gif , .jpeg , Demo Tour videoları,vb.
Oyunlar ve Uygulamaları göremedim.
telefon kodları da war.mesela Norika w715
Hikaru w995
Rika w705
Captain,biliosundur belqi bu siteyi...
Nikin hayirli olsun.
kanka ben onu deneyemem ama paylaşayım ana sayfada w705 ve w715 acoustik diyeHadi o zaman.bence wakit kaybetme kaptan.
Manyaq biyer.Çok işine yarayacak şeyler war.ben nasıl buldum bilin mi.bu w705 e flash player arıodum.gogıl d e ilk o çıktı.girdim.arkadaş,flaşh player 2 saat snra aqlıma geldi.
Bulamadım flaşh player ı ama.:-)
Flaşh temaların menüleri war. .swf olaraq. orjinal temalarının hemde.
--------------- Ekleme ---------------
SEMANİA07 DEN Bİ paylaşım daha.
Kaptain ben tlfndan grdgmden fazla bişe yapamıorum.akustik linki wercem.dene sen de.öyle paylaşırsın kanki.
Çok öneriolardı bu akustik i.
Linq bu kardeş.hadi kolay gele.
He la dogru.sende hikaru war demi.unuttum birden.tamam.
Paylaşımlar ıçin teşkür ederız kaptan.
Youtube nin kapalı olması bi etken olabılir mi ?
(Yutub kapalı demi ? Kapalı die bıliorum ben)
Çünkü bende w705 in yotube dan widyo izleyebildgne dair kanıtlı widyo war.telefonu aldgm baayi deki adam,ancak ıphone yutube dan widyo izler dedi ama anlatamadım adama.
Bi çözüm bulak yaw.ben yabancı sitelere bakıorum genelde.bu topse.ru da war mı bilmiorum ama oda paso rusça.english falan oluo mu ki ?
Flash player yok.ben bunu belledim.tek çözüm o medya sunucusuna baglanldı yazarsa.o da % 20 imkan war.widyo kısa olsa belki.benim w700i yotube dan widyo seyretdi inanır mısın.ama widyo çok çok kısaydı.dona dona izledim.ama yıllar önce........
Uzun lafın kısası sonyeric§on FoReVeR
--------------- Ekleme ---------------
W995,W715,w705 in ayarlar da usb bölümünde ,telefon üzernden internet,pc üzerinden internet,
Wb.
Pc ye usb ile baglanıp pc nın ınternetını kullanabılıoz he ?
Manyaq bışey yaw.ben bıraz cahilim bu konularda :-D
Pdkı test eden oldumu ? Oluyo mu ?
ayarlasın dostum iyi olurKankalar .swf saatler indirebileceginiz bı site lınki wericem.
Buyrun link-
Ben 2.sayfada kaydetmişim adresi :-D.1. Sayfasındada war 3 5 tane .swf
Yutup açıksa neden girmiyo kaptan.:-Dben " çai hu " amcamı arayam da o sony de çalışıo.ayarlasın bişeyler.":-D :-)
Ben denedim hatta internet hakkı varken bilgisayar üzerinden internete girdim oluyor yaniakustik i nasıl yapacaz bilen anlatabilir mi ?
çalışıyo mu derken ? çalışmamı kanka sapasağlam ben bide ekran koruyucu aldım buna netten manyak olduEwet aynen öyle.
Kaptan nbr napan.çalışıo mu hikaru.?:-) :-)
sağolasın kankaHerkeşin gurban bayramı mübarek olsun.
Saygılar
kurban bayramınız mübarek olsun arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?