Sony Ericsson w595i Size nasıLdır Arkadaşlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson w595i Size nasıLdır Arkadaşlar ?

2 Gb hafıza kartı hediyeli + 100 kontor + teLefon :D TopLam 450 TL sizce normaLmi yoksa yüksekmi ?

ve Telefon nasıldır kullanan varsa eğer yorumlarını almak isterim...

--------------- Ekleme ---------------

yokmu hiç kullanan ?

yokmu hiç kullanan ?

frkn_7_7

Üye
yk ama telefon güzel hoç yılın telefonu benim gönlümde

haliddemirbag

Üye
ben aldım sony ericsson kullanmışsan eğer bilirsin işte güzel bir sony ericsson...
müziği ve tipi çok güzel.. geriye kalan özellikleri klasik sony ericsson.fotoğraf önemliyse eğer senin için autofokus ve flaş yok bilgine...

jumperx1

jumperx1

Üye
ben 1 yıldır kullanıorm kardeşim cok saglam bi telefon.. o ama fiyati biraz fazla gibi.

harryasin

harryasin

Üye
agps ve 8 gb kadar artırılıyor ayrıca biliyorsunuzdur motion sensor özellikleri felan var bende bi arkadaşımın kanına girip aldırmıştım speaker ı muhteşem bu arada :D

jumperx1

jumperx1

Üye
ewt altta ve üstte 2 tane war :D

Revengeful

Emekli Yönetici
fena değil

yasin.11

yasin.11

Üye
Buyrun kendi uploadım :oke:

Haskol

Üye
Ben şu an kullanıorum kardeş valla iyi güzel ama msn programını falan kabul etmiyo ben n73 kaba olmasa onu alacaktım ama cok kaba :naughty:

dgn

dgn

Üye
:naughty:abi msn velan demişsin sanki gireceksin kntr yiyor vb. bu tlfn bnce tm br öğrnciye göre arkdşn bnm tln sesi yksk çkyo diye havamı atıyo sen misin bana hava atan diyeceksin açacan muziği

harryasin

harryasin

Üye
yok vodafone messengerda kontr gitmiyor :D walkman telefonlardada giriş çıkışda felan sorun cıkartmıyor :D

ewt altta ve üstte 2 tane war :D

altında ve üstünde olan ne anlamadım :D

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldım harika bişey yalnız telefonun sesi kalabalık ortamda pek fazla çıkmıyor ancak çok net veriyor sesi dışarıya sessiz bir yerde kesinlikle müzik dinlemenin keyfine varıyorsunuz ,)

teLeFon 3q'yi destekLiyor yaLnz önde kameRa yok SenSoR var :D nasıL iş anLamadm biRde ArkadaşLar

Video oynatamıyorum sizdede aynı şey qeçerlimi ? kendim çektiğimi oynatıyorum ama PC'den atınca açmıyor neden acaba ?

hisar0770

Üye
Ta[Y]FuN;2185073' Alıntı:
telefonu aldım harika bişey yalnız telefonun sesi kalabalık ortamda pek fazla çıkmıyor ancak çok net veriyor sesi dışarıya sessiz bir yerde kesinlikle müzik dinlemenin keyfine varıyorsunuz ,)

teLeFon 3q'yi destekLiyor yaLnz önde kameRa yok SenSoR var :D nasıL iş anLamadm biRde ArkadaşLar

Video oynatamıyorum sizdede aynı şey qeçerlimi ? kendim çektiğimi oynatıyorum ama PC'den atınca açmıyor neden acaba ?
arkadasım 3 gp yi destekler video da mp4 de ama mp4 ün de ceşitleri var onlara cevirip izleyebilirsin video ları
arkadasım ben kullanıyorum w595 i fena degil malum w serisi baya iyi telefonlar için sadece biraz yazas
birde harekete duyarlı ama harekete duyarlı da biraz sorun var bazen gec algılıyor
biraz da yavas ben güncellemesini de yaptıgım halde biraz yavas

ogancihan

Üye
çok güzel bir telefon kamerası ve sesi çok güzel..
AF ve flaş aramayanların hoşuna gidecektir eminim

qabdkq

Üye
bende bu tlf var ama kendini resetliyor yapmadığım sey kalmadı bi yardım edrmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt