sony ericsson vivaz u5 türkçe menü , yazılım yardım

Konu Sahibi
sony ericsson vivaz u5 türkçe menü , yazılım yardım
arkadaşlar yurt dısından getırdıgım bu telefonun menusunde turkce menu bulunmuyor se update ıle guncelledım yenı yazılım zaten yukluymus yıne onu yukledım ama ıcınden turkce menu cıkmadı baska bı kac yazılımında turkce dılı mevcutmus ama ne yaptıysam bulamadım bunu nasıl turkce menu yapabılırım sonyerıcsson telefonlarla ılk defa ugrasıyorum teknık bılgım ıyıdır. bu oncekı surum yazılımları bulmam mumkunmudur R2AA007 R2A006 sanırım ılgınız ıcın sımdıden tsk ederım arkadaslar su ankı yazlımım ıse R2AA029

Konunu yenı gordum halen daha turkce yukleyemedın mı yukleyemedıysen senın ıcın konu acıyım cunku ben yukledım

ben yükleyemedim yardımcı olursanız sevinirim

sony ericsson vivaz pro var benimde ama aynı sorun bendede var türkçe menü sorunu bilen varsa serhat876@hotmail.com A mail atabilir mi lütfen ya süper telefon ya

Downgrading yaparak tr dil yukleyebilirsin.

inneci

Üye
Bu konuyla ilgili donanımhaber de sorduğum 2 kişiden tarafıma gelen mesajları paylaşayım. Baştan söyleyim ben kendime güvenip denemedim telefonu ingilizce kullanıyorum.

se(dd)at nickli arkadaştan tarafıma gönderilen mesaj:

--------------- Ekleme ---------------

Bu da @talamus145 nickli arkadaş tarafından tarafıma gönderilen mesaj. Her ikisine de buradan teşekkür ediyorum.

arkadaş merhaba. nordic generic çıkmıo baltic jenerik dosyası var
bilgisayarında bu dosya olam varsa mail atabilirmi