Sony ericsson Virüs Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson Virüs Programı
sonyliler için virüs programı....

ne kadar popüler bir program olduğunu alttaki istatistiklerdende anlarsınız...

DİREK İNDİR

arkadaşlar eğer indirirseniz teşekkür yada yorumu çok görmeyin...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: formen42, hüsniye02, AZADE27 ve 58 diğerleri

fevver

Üye
tsekkurler,

wldyslw

wldyslw

Üye
tşk kardeşim...

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
68 kere indirilmiş 2yorum 2teşekkür...
sanırım sony ericsson kullanıcıları emeğe saygı göstermiyor:(

xDEADx

Üye
Sony ericsson virüs almıyor yanlız :) Ayrıca program zırva. Java virüs programı yok diye biliyorum. Çalışıyor ama bir işe yaradığını sanmıyorum.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson virüs almıyor yanlız :) Ayrıca program zırva. Java virüs programı yok diye biliyorum. Çalışıyor ama bir işe yaradığını sanmıyorum.
KARDEŞ ZIRWA DEDİĞİN PROGRAM ÇOK POPÜLER zaten istatistiklere bakarsan anlarsın kardeş nasıl virüs almıyorr? mesela n99i virüsü tanımıyor we sdece gönder butonu war eğer sen ewt dersen telefonu serwiste 20tlye yaptırırsın ama bu proyu yükledikten sonra ewet desen de program hayır der;):oke:

lalelibelkis

Üye
teşekkürler

ahmetersay

Üye
saol

xDEADx

Üye
KARDEŞ ZIRWA DEDİĞİN PROGRAM ÇOK POPÜLER zaten istatistiklere bakarsan anlarsın kardeş nasıl virüs almıyorr? mesela n99i virüsü tanımıyor we sdece gönder butonu war eğer sen ewt dersen telefonu serwiste 20tlye yaptırırsın ama bu proyu yükledikten sonra ewet desen de program hayır der;):oke:

n99 Sony Ericsson değil...
Virüs programı için java tabanlı uygulamalar çok alt seviyede kalır. O yüzden yapılabileceğini sanmıyorum. Ama yoktur demeyelim hadi. Varsada çalışırlığı böyle istatistiklerle ispatlanamaz.
Bende bir java tabanlı program yazarım. Bunu karşıdakine gönderin telefonunu ele geçirirsiniz derim. Herkes indirir. Popüler olur. Ama bir işlevi yoktur. Asparagas... ;)
Sony Ericsson telefonların %80'inden fazlası (yani yeni db2020 modeller dışındakiler) Java tabanlı uygulama çalıştırıyor. Symbian olmadığı için virüs almıyorlar. Zaten java virüs diye birşey yok. O yüzden Sony Ericsson'larda bu uygulama hiçbir işe yaramaz
Son olarak çok daha kaliteli symbian anti-virüs yazılımları mevcut. Ne olduğu belirsiz programları kurup telefonu yok yere yormak yerine o programlarla işinizi görmenizi tavsiye ederim ;)
Tşk.ler paylaşım için :)

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
n99 sony ericson deil onu biliyoruz ama virüsü gönderebilme özelliği war... virüsü alan telefon ise farketmiyor bu program ise dosyanı virüs olduğunu sana bildiriyor;lütfen denemeden olumsuz mesajlar yazmayalım...

kingo111

Üye
tesekkürler valla kimsein yapamadıgını yapmısın

adonis86

Üye
arkadaşlar javaya virüs yok diye bir şey javaya virüs bulaşır fakat sistemi etkilemez bu yüzden antivirüs gerekir

asi_gen

Üye
tsk

bRy@nT

bRy@nT

Üye
saol

özgür92

Üye
teşekkür

Symbiont

Üye
n99 sony ericson deil onu biliyoruz ama virüsü gönderebilme özelliği war... virüsü alan telefon ise farketmiyor bu program ise dosyanı virüs olduğunu sana bildiriyor;lütfen denemeden olumsuz mesajlar yazmayalım...
Virüs dedğin De Şu Telefona 1 mesaj geliyo telefon güm yada spam yollamaya programlanan msn olur budur

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sağolasın..

drtx10

Üye
saol kardeşim

gokhanblk

gokhanblk

Üye
gereksiz :coold:

Sonic DeLi