Sony Ericsson tavsiye edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clintist

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson tavsiye edin
Mrb. Yıllardır siemensi kullanıyorum. Gerçekten çok iyi ve çok sağlam. Artık değiştirmeyi düşünüyorum. Keşke yeni telefonlar çıkarsaydı. Uzun zaman geçtğinden yeni telefonlardan anlamıyorum. Foto makinam var. O yüzden kamerası önemli değil çünkü telefonlar hem kalite hem büyüklük yönünden foto makinaları kadar çekemiyor çekemez de çünkü telefon.. Ama sony foto makinası gibi telefonlar yapmış sanırım. Sony yapıyosa şaşırmamak lazım seste görüntüde sony.. Film video vs. izlenebilecek bi telefon.. Bunun için iyi bi hafıza desteği olması lazım sanırım.. Ajanda, alarm, takvim, kronometre gibi günlük işe yarayan özellikleri bolca olan.. İnternet, msn olan.. facebook bilmiyorum her telefonda oluyormu. fiyat olarak da en fazla 400 civarında olursa iyi olur. w910i çok tavsiye ediyolar ama eski olduğundan piyasada bulamadım telefoncular da kayan kapakların ölme şansı var diyor. tavsiyelerinizi bekliyorum sony yoksa başka marka da önerebilirsiniz.
teşekkürler.
:vur

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
valla kardeşim a gir orada fiyat aralığını özelliklerini ve markasını yaz sana en uygun olan telefonu gör ... bnce böyle yap ..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Kardeş fiyat 400 tl.Telefon ise w890i...Olay budur.:)

clintist

Üye
    Konu Sahibi
ibrahim senin mesajı biraz geç gördüm :)
tavsiyeler için teşekkürler W760 ı seçtim sony gibisi yok :oke:

mert_bakici

mert_bakici

Üye
K790i nin üzerine yoktur...kalite-özellik ve fiyat müthiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...