yedek batarya aldım oda farksız. programları açık bırakmıyorum .telefon harika ancak program bulmak sıkıntı birde şarz sorunu var. p1 bataryası öneren arkadaşlar var kesinlikle almayın uyumlu değil.ben aldım aldığım yer değişim yaptı bst 33 e devam.bana 1 gün gidiyor size nasıl 2 --2,5 gidiyor işin sırrını söyleyin merak ettimyedek batarya aldım oda farksız. programları açık bırakmıyorum .telefon harika ancak program bulmak sıkıntı birde şarz sorunu var. p1 bataryası öneren arkadaşlar var kesinlikle almayın uyumlu değil.ben aldım aldığım yer değişim yaptı bst 33 e devam.
p1 neden uygun değil?
program bulmak sorun çıkarmıyor fazla n97 5800 bunlarla aynı işletim sistemi bunlara uyanlar satio yada uyuyor mesela ben birtek pythonda sorun yaşadım o kadar tek tük yani..
ben program konusunda sıkıntı yaşıyorum özellikle önerebileciğin bir link varmı kardeş ben nokıa kullanmadım .internetten video izliyemiyorum.birde uyumlu navigasyon programı lazım wiseplot var ingilizce tam verimli kullanamıyorum.core player indirdim ancak kuramadım gerekli telefonum hacklı değil yardımcı olursanız sevinirim.internetten video izlemek içiv vtap,skyfire denedim sonuç olumsuz. vtap açılıyor -34error hatası veriyor skyfire hiç çalışmıyor
--------------- Ekleme ---------------
p1 i bataryası bst 40 satıo!unun içine girmiyor .birde kulaklık içn hpm 82 kulaklık aldım oda uyumlu değil .elimde kaldı.araştırmadan herhangi bir şey almayın diyorum arkadaşlar.ben internetten alışveriş yapıyorum iade sıkıntı oluyor .6 aydır satıo kullanıyorum şarz ve program sıkıntısı yaşıyorum. satıo hakında bilgi almak istyen arkadaşlar yazabilir.
harika, aynen katılıyorum, 5800 kullanıyorum, qünlük 200 sms ve 5saat qörüşme yapıyorum bu şekilde qünlük 2 defa şarj ediyorum (qece yatarken ve akşamüstü 18:00'da, fix böyle hiç deqişmedi)simbiyan biraz fazla çeker bataryayı biz nokiacılar alışkın olduqumuz için 2 gün bile bize göre çok çok iyi geliyor simbiyanda ama sen yedek batarya taşımanı tavsiye ederim
harika, aynen katılıyorum, 5800 kullanıyorum, qünlük 200 sms ve 5saat qörüşme yapıyorum bu şekilde qünlük 2 defa şarj ediyorum (qece yatarken ve akşamüstü 18:00'da, fix böyle hiç deqişmedi)
Satio alınca sanırım hayran kalacaqım kullanımı da...
Sloqanımız;
SonyEricson Satio VALLAHİ İNSAN HAYRAN KALIO (: