SONY ERICSSON SATIO / 12 Mplik DEV

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
SONY ERICSSON SATIO / 12 Mplik DEV
Merhaba yaklasik 5 ay önce alinan SONY ERICSSON SATIO mu satiyorum...12 mp lik bir dev, 3.5 inc lik ekraniyla 16 milyon renk ile mükemmel görüntü kalitesi, iphonedaki gibi cok hassas ekran, 3D ekran hizlandiricisi ile mükemmel oyunlar ve dahasi........
kullanim izi kesinlikle ne ekraninda ne de disinda kilcal cizik olarak bile yok... kisisel esyalarimi cok temiz kullanirim ve cok titiz bir insanimdir... telefonum hep kilifta tasinmistir...IPAD IPHONE 3GS veya IPHONE 4 ILE TAKAS OLABILIR. cihaz yurt disindan gelmistir ve 1.5 yil yurt disi garantilidir ve kayitsizdir... isteyen arkadaslar kaydini yaptirabilir. cihazimi kayit ettirmedim cünki bunu disinda baska bir telefonum vardi onu kullandim ve bunu kayit ettirmemem gerek duymadim ögrenci oldugum icin cok nadiren kullandim . malum okula böyle telefon götürmek tehlikeli :) .8 gb hafiza kartini yaninda vericem + tv adaptörünü de verecegim ekstra olarak... yaninda verilecekler ;

- SONY ERICSSON SATIO
- 8 GB HAFIZA KARTI
- SARJ ALETI
- ORJINAL KUTUSU
- GARANTI BELGESI
- TV ADAPTÖRÜ
- USB ADAPTÖRÜ
- DERI KILIFI ( SONY ERICSSON )
- STYLUS KALEMI ( sifir )
- KULLANIM KITAPCIKLARI
- ORJINAL CD SI

FIYAT ISE : 800 TL DIR .... TAKAS TERCIHIMDIR

TELEFONUMU SATIYORUM CÜNKI YA IPAD YA IPHONE 3GS YA DA IPHONE 4 ALACAGIM . BU 3 ÜRÜNDEN HERHANGI BIRI ILE TAKASA GIREBILIRIM... BASKA TAKAS TEKLIFLERI DEGERLENDIRIR ( SIFIR VEYA TEMIZ OLMAK KAYDIYLA )

KOCAELIDEN GÖRMEK ISTEYENLER ELDEN BAKABILIR

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
hayırlı satışlar....anlamadığım bişey var telefon 5 aydır size ve kayıt ettrimediniz kapanmadı mı peki.....

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı satışlar....anlamadığım bişey var telefon 5 aydır size ve kayıt ettrimediniz kapanmadı mı peki.....

tesekkür ederim evet 5 aydir bende ve yazdigim gibi ihtiyac fazlasi oldugu icin kayit ettirmedim yoksa bende alman vatandasiyim kayit ettiririm fakat gerek yok... bu telefonu sadece müzik fototgraf cekimleri video cekimleri film izleme ve oyunlar icin kullaniyorum... isteyen arkadas bunu kayit yaptirabilir isterse yardimci olabilirim bu konu hakkinda... tesekkürler yeninden

ellinika

Üye
Doğubankta bu paraya sıfırını kaydedip veriyorlar. fiyatı biraz düşürmeniz lazım bence.

furkanalgul

furkanalgul

Üye
    Konu Sahibi
Doğubankta bu paraya sıfırını kaydedip veriyorlar. fiyatı biraz düşürmeniz lazım bence.
sizin düşüncenizi sormadım beyefendi.. fiyat hakkında yorum yapmayın ben biliyorum yapacağım işi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt