• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Sony Ericsson PSP Cep Telefonları Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony Ericsson PSP Cep Telefonları Geliyor
Çok uzun zamandır Sony Ericsson’un PSP telefon ile birlikte adı anılıyordu ancak bunu hiçbir yetkili bugüne kadar PSP cep telefonunu resmileştirmemişti.

Uzun zamandır PSP cep telefonu ile adı anılan Sony Ericsson’un PSP telefon dedikodularına elektronik pazarlama ve küresel pazarlama sorumlusu Mr Dick Komiyama son noktayı koydu. Yaptığı açıklama ile PSP cep telefonlarının çok yakında Sony Ericsson patenti ile satışa sunulacağını açıklayan Mr Dick Komiyama, birçok kullanıcının yüzünü güldürmeyi başardı.

Profesyonellerin akıllarındaki en büyük soru işareti ise, PSP cep telefonları küresel piyasada yer alan Nokia N97, Nokia 5800 XpressMusic ve iPhone 3G devleri ile baş edebilecek mi? Tabii ki bu sorunun en bariz cevabını zaman gösterecek.

• Beğen
Tepkiler: calipso_anka, catex2 ve Dawn

Odysseus

Odysseus

Üye
Bence bu model Nokia'nın N-Gage platformuna gecikmiş bir yanıttır. Geç kalınmış olsa da harika görünüyor. Sony'nin oyun platformu pazarındaki tartışmasız liderliği malum. Bu cihaz benim yorumumca Sony, Ericsson'dan ayrılıyor saçmalıklarına güzel bir cevap. Sony halen Ericsson'a tecrübe sağlıyor...

Ozan

Ozan

Admin
Mobil oyun severler için tabiki süper bir haber.
Özellikle de yanlarında, hem psp hem de cep telefonu taşıyan oyun hastaları için :)

Özellikler netleşsin, başarıyı o zaman tartmak mümkün olacaktır ..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bu tel çıkıp elime aldıktan sonra N-gage ile kıyaslayabilirim....Ama Sony'e güveniyorum cok kaliteli bir çalışma olacağa benziyor.....

Salihyet

Salihyet

Üye
Salih Baba™;1369008' Alıntı:
Bu tel çıkıp elime aldıktan sonra N-gage ile kıyaslayabilirim....Ama Sony'e güveniyorum cok kaliteli bir çalışma olacağa benziyor.....

N-Gage ile kıyaslamak büyük bir hata olur, sony zaten ileride başlayacak, n-gage ise yıllardır yenilik yapmıyor..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ii bir cihaza benziyor sony in uzerine oyun konsolu tanımıyorum kesin oyunlari super olur bu cihazin goreceksiniz

turkordu

turkordu

Üye
Sony gercekten basarılı calısmalara imza atıyor buda onlardan bitanesi yanlız fiyatının da özellikleriyle orantılı olarak yuksek olacağı kesin gibi duruyor.

Z0MBI

Üye
dokunmatikse iyi olur fakat değil galiba..tuşlar daha iyi tasarlanabilirdi..

yagizbogac

yagizbogac

Üye
eğer bu telefon çıkarsa elimdeki telefonu satar 1 dk düşünmeden bunu alırım umd kullanır inş :D

calipso_anka

Üye
her gün apayrı çeşitler çıkıyor teknolojiye ayak uydurmak geerçekten zor;)

catex2

catex2

Üye
bu nası bnce bu dha klas resimdekinden

azap_sehri

Üye
umarım nokia n-gage 'e rakip olabilecek kadar iyidir.n-gage hastayım ama nokia ' olması beni sinir ediyor.

Symbiont

Üye
Sonuna kadar N-Gage QD veya N95

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
bu cihaz için bir şey söyleyebilirm ...
göreceksiniz çok tutukluk yapacak...

sergen48

Üye
bende sony psp var beyler çok hertürlü program ve oyun yüklenebilio aynı windows gibi ancak oyun yüklemek bir dert beyler.

--------------- Ekleme ---------------

umarım nokia n-gage 'e rakip olabilecek kadar iyidir.n-gage hastayım ama nokia ' olması beni sinir ediyor.

n-gage le kıyaslanamaz çünkü mükemmel görüntüleri falan cep telefonu devrinde çığır açıcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt