Arkadaşlar selam..
Cidden mükemmel bir telefon yapmış ve kesinlikle 2006 nın ilk çeyreğinde çıktığında alacağım telefon bu olacak (bu sene değil yani çıkış tarihi gelecek sene martı bulur rahat)
Yalnız dikkatimi birşey çekti, herkes ekran küçültülmüş diyor (son 2 sayfayı okumadım gerçi konunun ama) fakat yanlışınız var. Piksel sayısına bakın ve boyutları inceleyin, ekran küçülmemiş, aksine ufak bir miktar da olsa büyümüş (tam sayıyı hatırlamıyorum şu an fakat büyüdüğüne eminim.) Heralde telefonun kenarlarını falan küçültüp klavyenin de eklenmesini sağlamışlar ama ekran küçülmemiş, korkunuz olmasın. Hatta sayılarla da gösteriyim, p910 un ekranı 208*320 idi, p990 ın ekranını 240*320 ye çıkarmışlar. Yani 10240 piksel büyümüş ekran.
Yanlışım varsa düzeltsin biri beni?
Kısaca, mükemmel bir smartphone ve kesinlikle alınır. Nokia her ne kadar telefon konusunda çok iyi olsa da (şimdi nokia vs se kavgasına girmeyeceğim) bir gerçek var ki touch screen (dokunmatik ekran) işini beceremiyorlar. Bakalım ileride daha iyisini yapar Nokia umarım da biz de karşılaştırırız. Fakat şu anlık SE touch screen lerde bir numara...
Saygılar