Sony Ericsson P990

Sponsorlu Bağlantılar

Salleen

Üye
n91 ne oyle ya bişi derdimde vibra yla balşlıyor :D cok asırı büyük 1 w8oo ve k75o onu yiyior kullanalara g.olsun zaten o kadar büyük telefon titreşim koymaları sacma adamı yerinen hoplatır valla

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Originally posted by face1tr@Nov 9 2005, 03:51 AM
cvpını okuduktan sonra accelerometer özelliğini microdriver firmasının geliştirmiş olabileceği düşüncesi benimde aklıma yattı. sen öyle diyorsan ve bu konuda bu kaadar kesin konuşuyorsan benim diyeceğim bi laf yok. ancak burdan şu sonucada çıkılıyor.. accelerometer özelliği bulunan ilk microdriver lara sahip cihazlardan biride n91 :P
[post=206980]Quoted post[/post]​

Orasına diyecek bieşeyim yok tabiki bir telefonda bu özelliğin olması gayet güzel çünkü telefon çok hareketli kullandığımız bir cihaz sık sık düşürürüz,bi yere atarız vs. Ama microdrive yerleştirilmiş bir telefonda olması zaten şart yoksa garantiye gider gelir telefon.

OzgurN

Üye
Arkadaşlar selam..

Cidden mükemmel bir telefon yapmış ve kesinlikle 2006 nın ilk çeyreğinde çıktığında alacağım telefon bu olacak (bu sene değil yani çıkış tarihi gelecek sene martı bulur rahat)

Yalnız dikkatimi birşey çekti, herkes ekran küçültülmüş diyor (son 2 sayfayı okumadım gerçi konunun ama) fakat yanlışınız var. Piksel sayısına bakın ve boyutları inceleyin, ekran küçülmemiş, aksine ufak bir miktar da olsa büyümüş (tam sayıyı hatırlamıyorum şu an fakat büyüdüğüne eminim.) Heralde telefonun kenarlarını falan küçültüp klavyenin de eklenmesini sağlamışlar ama ekran küçülmemiş, korkunuz olmasın. Hatta sayılarla da gösteriyim, p910 un ekranı 208*320 idi, p990 ın ekranını 240*320 ye çıkarmışlar. Yani 10240 piksel büyümüş ekran.

Yanlışım varsa düzeltsin biri beni?

Kısaca, mükemmel bir smartphone ve kesinlikle alınır. Nokia her ne kadar telefon konusunda çok iyi olsa da (şimdi nokia vs se kavgasına girmeyeceğim) bir gerçek var ki touch screen (dokunmatik ekran) işini beceremiyorlar. Bakalım ileride daha iyisini yapar Nokia umarım da biz de karşılaştırırız. Fakat şu anlık SE touch screen lerde bir numara...

Saygılar

agaydemir

Üye
    Konu Sahibi
Aşagıda açıklanan örneğe bakarsanız aslında p990 daha büyük ekrana sahip oldugunu görürsünüz

Suppose the pixels are squares for both screens. In this case the aspect ratio for the p910 is X=208/320=0.65. For the P990 this is X=240/320=0.75

Hence the area of the p910 would be 2.8"^2/(0.65+1/0.65)=3.58 square inches.
The area of the p990 would be 2.76"^2/(0.75+1/0.75)=3.66 square inches.

emrah_

Üye
Bu telefonun ekranı p910 kadar çünkü p910i de ekran daha altan başlıyor bir bakın

teknode

Üye
helal adamlara süper bi telefon.çıkmasını beklediğim 2 telden biri

nokıa halt etmiş p990ın yanında.

gokboru09

Üye
arkadaslar nokıanın satıs polıtıkası bellı cıkardıgı modellerle ve sayısı da bellı modellerın. su gercekkı suandakı symbıan işletım sıstemı tasıyan telefonların ıcınde en ıysı sony erıcson ve motorola a serısı. benq da p serisi cıkarıyomus sanırım. bu makınelerı kullananlar anlayacaktır farkı. ben sunu ıddıa edıyorum p910İ nin ses ve stanby suresı ve yazılımı n90 dan daha ıyı. p990 daha kullanmadım arkadaslar yukarda yasılımın cpktugunu soyluyo ama p990 un yazılımları agustos ayından bu yana net uzerınde ve hala geliştiriliyo kı daha makıne cıkmadan.... bu benım fıkrım......n90 ve p910 yı kullandıgım ıcın soyluyorum.

abuvice

abuvice

Üye
<div class='quotetop'>(teknode &#064; Nov 19 2005, 01&#58;25 PM) [post=211049]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
helal adamlara süper bi telefon.çıkmasını beklediğim 2 telden biri

nokıa halt etmiş p990ın yanında.
[/b][/quote]

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Falla k700i ile duruyorum hala gelince alsam bundan bi tane de millet telefon görse

divts

Üye
Valla ben N92 derim... Krall...

Baracuda

Üye
Arkadaşlar bu p990 yada bir önceki modelde mp3 dinlerken ekolayzırrrr ayarları varmıydı ben bilmiyorum 6630 kullanıcısıyımda merak ettim doğrusu.Harika bir tele iyi bir eko ayarları gerek bence.

free

free

Üye
w900 mü p990damı birinde 9 bant ekolayzır olacaktı galiba emin değilim

Baracuda

Üye
Bilen yokmu arkadaşlar???

teknode

Üye
p990da 9 bant eko ayarı var

Baracuda

Üye
Abovvv telefona bak be iyiymiş gerçekten w800 alacağıma bunu alırım ben o zaman.Huuucummm derken bi çıkacak 1.5 milyardan

divts

Üye
Ben n92 demişim ama bidaaki telefonum kesin p990 olcak yani..

RockFord Fosgate

Üye
nokia halt etsın bunun yanında tel bole yapılır nede olsa sony:))

Exalans

Exalans

Üye
p serisi bence zor tutulur.

emreakcali

emreakcali

Üye
TİPİ COK BOZUK YAWWWWW ((((

abuvice

abuvice

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Dec 3 2005, 11&#58;57 AM) [post=220704]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
nokia halt etsın bunun yanında tel bole yapılır nede olsa sony:))
[/b][/quote]
+1

Üst Alt