Sony Ericsson Menü Ikonu Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

msmsrsri

Üye
valla baya uğraşmışsınız helal olsun.

baroli

Üye
paylaşımın güzel emeğine sağlık emek sarf etmişsin emğe saygı duymak lazım
k790i de swf tema desteklemiyor bu işlem k790i için geçerli mi
Şimdiden tşkler.

secret-1

secret-1

Üye
Çok Saol

sabanakgün67

Üye
bu rıskı hangı arkadaslar goze alıcak bakalım

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Çok ayrıntılı bir paylaşım olmuş.

by kopil

Üye
kardeş cok güzel bir paylaşım bnde z1010 var olurmu acaba bi cvp versen

akbas16

Üye
benım telefonum k 750i cıd 49 ve brown ben sürümü yükseltemezmiyim bunun içinde bir yol yokmu acil yardımlarınızı bekliyorum

e r a y

Üye
olmuyo

nazım44

nazım44

Üye
emeğine sağlık tşk

bamboo

bamboo

Üye
cok sagol ama uzun zaman alır bunlar suanda ılgılenemeyecegım

--------------- Ekleme ---------------

telefon susmadı demı kardes calısıyodemı olamasada

frkn_7_7

Üye
güzel anlatılmış

mustafa_6868

Üye
süper paylaşım

isyankar07

isyankar07

Üye
Arakadaşlar bu menü ikonu değişimi w995 içinde yapabilirmiyiz

futbol123

futbol123

Üye
saolasın

usbaki

Üye
eline sağlık çok güzel çalışıyor

GhostMahir

GhostMahir

Üye
programda telefon modeli arasında benim telin modeli yok nasıl olcak? tel se g705

ibrahimo1985

Üye
selam benim sony ericsson k750 i im var menü icon deyiştirmek istiyorum amma telefonumum dosyası gözükmüyor hedef sürücüsünü takın diyor yardım edin neolur

miller35_87

Üye
bende uğraştım ama bu link çalışmıyor telefon cid 36 oluğundan muradımıza eremedik

kese

kese

Üye
güzel paylaşım...

ssahin912

ssahin912

Üye
Merhabalar bende 5 gün önce aldım gayet memnunum.Süper zaten tasarımı çok beyenmiştim özellikleride süper bence. şimdi şöyle bir sorunum var. güncelelme vardı internete girdim telefonla ve güncelelmeyi yaptım sorunsuz 3g hızıyla indirdi ve kurdu.
şimdi iste hat sinyali olan mavi çizgiler düşüyor sarı oluyr 2 çıtta ve sonra kırmzıı tek çıt oluyr ve o ara arandığımda ulaşılamıyrm. ayarlar bağlantılar mobil şebekeler içindeki GSM/3G Şebekeleri sadece GSM secersem bu sorun olmuyor. sorun oldugunda sinyalde minik g yazısı gidiyor sadece e var ve sintal yüksek. buyuk 3 G logosuda yok oluyr . ama dedğğim gibi bu ayarlardan 3g kapatırsam sorun yaşamıyorm acaba güncelelemden kaynaklanan sorunmu var. yoksa teldemi sorun var. Yazılım sürümü: 1224-1526 R1HA035 091210 Sizdeki sürüm ve bilgileri bekliyorum . saygılar

--------------- Ekleme ---------------

Merhabalar bende 5 gün önce J105i aldım gayet memnunum.Süper zaten tasarımı çok beyenmiştim özellikleride süper bence. şimdi şöyle bir sorunum var. güncelelme vardı internete girdim telefonla ve güncelelmeyi yaptım sorunsuz 3g hızıyla indirdi ve kurdu.
şimdi iste hat sinyali olan mavi çizgiler düşüyor sarı oluyr 2 çıtta ve sonra kırmzıı tek çıt oluyr ve o ara arandığımda ulaşılamıyrm. ayarlar bağlantılar mobil şebekeler içindeki GSM/3G Şebekeleri sadece GSM secersem bu sorun olmuyor. sorun oldugunda sinyalde minik g yazısı gidiyor sadece e var ve sintal yüksek. buyuk 3 G logosuda yok oluyr . ama dedğğim gibi bu ayarlardan 3g kapatırsam sorun yaşamıyorm acaba güncelelemden kaynaklanan sorunmu var. yoksa teldemi sorun var. Yazılım sürümü: 1224-1526 R1HA035 091210 Sizdeki sürüm ve bilgileri bekliyorum . saygılar

Üst Alt