bncede yanlis bi dusunce cunku hangi marka olursa olsun bu cihazlarin cogu parcalari makinelerle birlestiriliyo arada 1-2 tane hatali uretim cikiyo hatta gene bu forumda okumustum adam SE K850 kullaniyo okadar fotograf cekiyo bisey olmuyo birini aramaya kalkiyo telin ekrani cos diye yaniyo baska bi k850 kullanicisindan boyle bisey duymadim okumadimda
Arkadaşlar nokia tüm fabrikalarda aynı patent ile üretim yapıyor . Işçilik ülkeden ülkeye değişir bu demek değildir bi ülke dandik malzeme kullansın diğer ülke kaliteli malzeme kullansın ...
O finlandiya olmayan telefonları ucuza alan telefonculara gelirsek işi anlamayanın olunu tutmuşlar o yüzden.. Sony ericsson ise çinde üretilior ama kalite süper .... Volvo araba markası ve çine satıldı çin istese bile volvoyu dandik üretemez... Buda onun gibi bişe.
sony jopon ericson isveç adamın birinde iphonde 4 vardı ucakta patlatı sans bunlar adam kötü yap dersen kötü yapar iyi yap dersen iyi yapar söyle bir bilgi aldım üreticler bundan sonra cinde yaptırmıycakmız nedeni bende bilmiyorum arastıryorum