Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Ericsson Kilit Proğramı
Sponsorlu Bağlantılar
cesaretli
Üye
Konu Sahibi
Sony Ericsson Kilit Proğramı
ARKADAŞLAR SONY ERİCSSON KLİT PROĞRAMI WARMI? Bİ ATARSANIZ
mavgi16
Üye
olması lazım ama kullanışlı değil genelikle s.e kullananlar flash layarak yapıyorlar bu olayı
sonyericsson
Üye
filelock diye bir program ben kullanıyorum
ayhan2
Üye
nası kullanıyon. ben tele yukledim ama bi turlu şifreleyemedim.
mmkar
Üye
BAZI resimleri, videoları, sesleri ve temaları kilitliyor ama tek tek uğraşman lazım kilitleyeceğine bir kaç kere tıklaman lazım
ekremsari
Üye
arkadaslar lutfen program setup ıcın lınk atarmısınz
1000rr
Üye
kullanmayın kilit programı çok uğraştırıyo mecbur açık olacak napalım
xtreme25
Üye
bunlarla ilgili elf ler var onlar güzel bi çözüm ama ilk önce teli elf kullanır hale getirecen
ahmetersay
Üye
arkadaslar file lock cok basit ve güzel bi program tavsiye ederim rahatlıkla bulursun klasörün içindekileri bi seferde şifreleye biliyor ama mesajlarda falan etkili degil sadece dosyalarda
echelon63
Üye
file lock proğramını ben kullanıyorum oldukça güzel bir pro
alimesut21
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kalendermesreq
Üye
Ulan bunları nerden indiriyoz yahu
ωίт¢н кίηg
Üye
yaw banada tuşları güvenlik koduyla kilitleme fln lazım anlayan varsa pacth fln yapıversin
erdemk55
Üye
Kardes mobyexplorer diye dosya yöneticisi var onu kullan ben kullanıyorum w910i
vsK123
Üye
abi kilit programı vardır heralde biraz araştırayım bulursam paylaşırım
harryasin
Üye
file lock kullanıytorum uzun zamandır gayet iyi sorun çıkartmıyor
burhan777
Üye
arkadaşalr bende file lock kullanıyorum ıyı guzelde bana veya arkadaşa mesajlara da erısımı engelleyecek bı program lazım...hanı nokia modellerinde guvenlık kodu gırıyoz ya onun gıbı...sonyericssonlarda bu kod sadece telefonu ılk açtığımızda karsımıza çıkıyor .....
arda_apo
Üye
file lock güzel bir program lock diyosun gizliyor
muratyelol
Üye
dosyanın üstüne gelin sağ tıklayıp "lock" deyin ...
kilidi acmak için de "unlock" diosun OLAY BUDUR isterseniz bir dosyaya aynı işlemi uygulayıp içindeki tüm dosyaları kilitleyebilirsiniz
fatikk_ben
Üye
arkadaşlar o kadar uğraşmaktansa tuş kilidi kodu koymayı tercih ederim. ben yaptım 1 dakika sürmedi bile.. sitede açıklaması da var. isteyen yapabilir. setool2lite gerekiyor ama