Sony Ericsson K800i Mi N73 Mü ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memohaso

memohaso

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson K800i Mi N73 Mü ??
ewet arkadaşlar k800i mi n73 mü ??

Uruloki

Uruloki

Üye
k800i yüzbin çeker

Revengeful

Emekli Yönetici
k800

©oOL™

©oOL™

Üye
N73 bence

SlashGun

SlashGun

Üye
Böyle Tartışma mı olur tabiki >>N73<< ..

firaat

Üye
N73 bence

SlashGun

SlashGun

Üye
Tartışmasız olması Lazım .. bende SE G705 Kullanıyorum ..
Birde N73 Tabi ..
Aradaki benzerlikler Farklar Şu ..
ikiside 3.2 Mp Camera ..
Kibarlık bakımından SE Tabiki ..
Ama ben Telefonun SeS ve Camerasından yararlanıyorum
+ Birde Oyun :ehe
SE ' de sadece JaVa oyunlar oynarsın ..
Ama N73 te N-gage .. Bu bile yeter .. SE ' yi ezmeyi ..

gaz-kesmez

Üye
n73

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
ben k810 kullanıyorum...(sanırım benzer telefonlar)
çok yakın bir arkadaşımda n73 kullanıyor... aslında ben ondan 2-3 ay önce aldım telefonu şu an yaklaşık bir sene oldu ve tonlarca oyun uygulama hatta setool programı ile birsürü şey attım... yani makinanın sınırlarını zorladım ve birkere bile beni yarı yolda bırakmadı... telefonun kastıgını hiç görmedim sadece bi kaç uygulama hatasından restart attıgını gördüm o kadar...
ama arkadaş o kadar çok oyun ve uygulama yüklememesine rağmen 3. ayında telefon kasmaya başlamıştı... ben bile şaşırmıştım nasıl olur diye çünkü bende n73 ün daha iyi olmasını beklerdim ama sonuç ortadaydı...
n73 de symbian olması büyük avantaj ama telefonun performansına bakarsan k810 derim... bu arada n73 me di arkadaşınki... k800 ün k810 dan çok büyük bir karkı olmadıgını düşünerek k800 diyorum...

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
psu sana katılmıyorum sadece şu nedende n73 o kadar kullandım ki elimde 2 tane sıfır olmak üzere hepsi arızalı çıktı kapanıp duruyor sürekli bi programda kalınca çıkınca kafayı yiyo biri arıyınca kapanıyo açıkken beni arıyan kişiye aradığınız kişiyiye şu anda ulaşılamıyor diyor hatta bi sitede ve büyük bi telefoncuda bunşarın hepsini arızalı olduğunu duydum ve sistemlerinde işlemcilerinde hata olduğunu duydum n sesinin hepsinde bu warmış ama gene katılmıyorum n95 süper kusursuz bir telefon fakat Se nin performansını asla yakalıyamaz ama süper bi telefon alcaksanız n95 %100 tabiki herşeyi mükemmel bir telefon ama ben Se diyorum n73 le kıyaslarsak nedeni ise yukarda anlattıklarımdır teşekkürler saygılar!!!

TopFury

TopFury

Üye
Kullanmayı bilmezseniz öyle olur tabi.Herkes NOKIA kullanamıyor.Biraz teknolojik bilgi gerekiyor.Elit bir marka...

paluz

paluz

Üye
Bence ne K800i nede N73 SONY ERİCSSON G705 İkisinide altına alır Çatır Çatır ezer:yuru

Uruloki

Uruloki

Üye
k800 kameradan uygulamarda sonsuz çeker zifiri karanlıkta foto çekin görün farkı her şekil se diyorum ve kullanıyorum bende k810 i var 2 yıllık yarıyolda asla kalmadım

tahsin_007

tahsin_007

Üye
bende k800i var çok az ses çikio neden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt