Sony erıcsson k750i için java görüşme ses kaydedici program

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okanest

Üye
    Konu Sahibi
Sony erıcsson k750i için java görüşme ses kaydedici program
:megafon:ARKADAŞLAR ÇOOK ACİL GÖRÜŞME KAYDEDİCİ BİR JAVA SES PROGRAMI ARIYORUM ANCAK BULAMIYORUM.
BİLGİSİ OLAN YA DA KONU İLE ALAKALI LİNK LER VERİRMİSİNİZ.

HERKESE PAYLAŞIMLARINDAN DOLAYI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...:oke:

:off:NOT: JAVA YAZILIMCI USTALAR NEDEN BU PROGAMI YAZMAMIŞLAR ANLAMIŞ DEĞİLİM.

Perfect!

Üye
Java için böyle bi program yok bildiğim kadarıyla.

ghost_34

ghost_34

Üye
herhalde javayı geliştirirlerse symbian'ın papucu dama atılır diye tırsıyolardır yoksa imkansız değil böyle yararlı programları geliştirmemeleri çok büyük kayıp bence :off:

Perfect!

Üye
Javada symbian gibi arkaplanda program çalıştırma özelleği yok o yüzden zor.

Perfect!

Üye
Anlamadım ne yazdığını

okanest

Üye
    Konu Sahibi
İSTEK msj. okuyan java yazılımcı hocalarımız sadece görüşmeyi kaydedecek (uzantısı ne olursa olsun) olan bu programı lütfen geliştirmeye çalışın. gerçekten bu zaman da gerçek birer ihtiyaç.

Bu arada k750i de ki java programlar seçeneklerden küçült dediğimizde arka plan da çalışabiliyor. tabi bu da geliştirilebilir bence telefonun donanımsal yapısı buna izin verebilir.

okanest

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilmeyenler için sorumun çözümünü paylaşmak istedim.
k750i, w800 görüşme ses kaydedici:
k750i ve w800 de görüşme başladıktan sonra seçimlere girip çıkan menün en altda "kaydet" işlemi var bunu seçtiğimiz anda normal ses kaydetme işlemi başlıyor. kaydetme işlemini bitirmek isterseniz kaydet diyoruz.
ancak görüşmeyi karşı taraf bir anda bitirirse ve kaydet demediyseniz yine korkmayın. kaydetme işlemi otomatik olarak tamamlanıyor. her iki işlemdede telefonunuzda dosya yöneticinizde ki sesler doyasına "bilinmeyen" olarak kaydediyor.
not: kaydetme sırasında hiç bir şekilde ton sesi gelmiyor. süre kısıtlaması yok. tel hafızası kadar. gerçi amr formatında kaydettiği için KB lık yer kaplıyor.
herkese hayırlı olsun..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Sony Ericson symbian modellerinde de Ses kaydetmeyi engellemiştir.Yazılımsal olarak konusmaları kayıt etmenin bir yolu yoktur.Mevcut donanımı buna izin vermemektedir.Çözüm buldugun için şasnlısın ;)

davut562

Üye
var böğle bir program ama nerde onu bilmiyorum arasanız cıkar gerci:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt