Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

W910İ Almayı düşünyrum aklıma takılanlar var sölerseniz iyi olur.
1- w 910i nin fiyatına en yakın olan farklı telefonlarla kıyaslandığında buna üstün gelen olabilirmi?
2- telefonun kamerası aynı olsa bile (öeneğin n81 2mp w910i 2mp )bunlar arasında çok fark var mıdır?
3-ışık değişikliklerine göre fotoğraf ve video çekimleri nasıl?(özellikle 6.soruda yazdığım modellere oranla?)
4-walkman telefonu tamam ama ben yinede sorayım en önemlisi hoparlör sesi yüksek ve kaliteli mi?(özellikle 6.soruda yazdığım modellere oranla?)
5-menülerde gezinti,pil ömrü,tasarım vs ve her şey açısından 400 tl lik bütçe için alınabilcek en iyi tel. bu mudur?
6-öncelikle pil ömrü daha sonra diğer bütün özellikler bakımından şu telefonlaralaony w890i,w880,w760,w580,samsung f300,m3200,j800,l811 ve xpress music 5610 ve 5320 hariç diğer xm modelleriyle kıyaslandığında hangisi üstün çıkar.

shteryu

Üye
bilader ben telefonu teknik servise bi arzadan dolayı yollamıştım geri verdiklerinde mikrofonun çalışmadığını anladım gittim söledim bizle ilgili değil dediler ne yapa bilirim acaba

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar benim w810i war telefon birden kapanıp açılmadı servise verdim yaptılar ama sonra mikrofonun çalışmadını fark ettim geri götürdüm bizle ilgili deil dediler ne yapabilirim

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
hocam se ile ilgili sorularınızı cevaplarım yazmışsınız sorduk cevap falan yok?

İhtimalleri söyledim. Site üzerinden yazılım güncelleştirmesi yaptım dediniz, buradan sonrası beni aşıyor. Servisle görüşmelisiniz

bilader ben telefonu teknik servise bi arzadan dolayı yollamıştım geri verdiklerinde mikrofonun çalışmadığını anladım gittim söledim bizle ilgili değil dediler ne yapa bilirim acaba

Her ne sebeple olursa olsun cihazın mikrofonu garanti dahilindedir. Sizin onu bozma gibi bir şansınız olmadığı için garanti dahilindeyse yapmak zorundalar. Garanti dahili değil ise ve bu işlem yapıldıktan sonra mikrofondaki sorun ortaya çıktıysa bunu kanıtlamanız gerekir. Bunun da tek yolu cihazı servise verirken servis formuna her türlü detayı yazdırmaktır. Eğer yazdırmadıysanız sorun çıkarabilirler.

shteryu

Üye
abi yazdırmadım ama yeni yazılım yüklediler bide şarj yerini değiştirdiler

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bu esnada sorun oluşmuş olabilir. Yine de problem çıkarırlarsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Mikrofon garanti dahili bir parçadır.

tragedie

Emekli Yönetici
s.a ustalar dün akşam telefonda sorun yoktu radyo dinliyordum uyuya kalmışım sabah tel kapalıydı sarja takıyorum beyaz bir ekran çıkıyor ve telefon açılmıyor sizce prblem ney daha önce söylediğim gibi sokette temassızlık vardı tamirciye daha götüremedim maaş alana kadar beklemem lazım

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bana da olmştu bataryayı çıkarıp taktım oldu

tragedie

Emekli Yönetici
telefonculara götürdüm bugün hiç birisi tamirini yapamadıklarını söylediler Bataryayı bir kaç defa söküp taktım ama olmadı Açma Kapama düğmesinev Bastığımda telefonun ekran ışıgı Yanıyor hiç bir şey çıkmıyor ekranda ne yapmam lazım

sorunumu yazıyorum
BEN SONY ERİSCON W320 ALDIM DAHA YENİ ÇIKTI ZATEN ONA TEMA YÜKLEMEK İSTİYORUM AMA .thm UZANTILI TEMALARI GÖRÜYODA AÇMIYOR UZANTIYI TANIMIYOR ESKİ MODELLERDE DOSYA TÖNETİCİSİNDE TEMALAR DİYE BÖLÜM VARMIŞ W320DE YOK TEMALAR BÖLÜMÜ AYARLAR-EKRAN-TEMALAR BÖLÜMÜNDE NASIL YAPARIZ ÇÖZERİZ BU DURUMU

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

ilk önce siteden themes creator ü indir sonra onu kur ve programı aç açtıktan sonra temayı o boş yere sürükle bırak sonra telefonunu sağ alttan seç ve öyle kaydet o zaman kesinlkikle olur

Tamam yaptım telefonun modeli yok w302 yok napıcam

tragedie

Emekli Yönetici
Benim telefon problemim kendim tarafımdan çözülmüştür bilgiler için teşekkür sadece bir data kablosu ve sony ericsson sitesine girip telefona versiyon atınca olay bitti şuan telefon çok iyi çalışıyor

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam yaptım telefonun modeli yok w302 yok napıcam

o zaman senin telefonunla aynı özellikte başka telefonu seç mesela bnm telefon k550i en yakını l750i özellikler hemen hemen aynı o yüzden onda çalışanlar bnde de çalışıyor bi dene belki olur

--------------- Ekleme ---------------

pardon en yakını l750i değil yanlış yazdım k 750i ....

merhaba arkadaşlar benim sorunum şu bende se g705 cihaz war ama ben bunu pc üzerinden internete bağlıyamadıum acaba ne şekilde nasıl bağlıyabilirim?? yardımcı olursanız çok sewinirim

musty_41

Üye
Merhabalar ben 1 ay kadar önce w700i kullanıcıydım Oyun ve yazılımları other klasörüne atıp kullanabiliyordum fakar yeni telefonum w890i çok farklı other menüsü yok . Medyada müzik , video , ve fotograflar var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba

Other klasörünün olması şart değil. Yeni bir klasör yaratıp onun içine jar dosyalarını attıktan sonra o klasöre girip kurulumları başlatabilirsiniz.

Saygılarımla.

K750İ ile facebook mobil kullanılabilirmi ?

yamato

Üye
sony erıcsonn siitesinden yazılım güncellme gir ordan yazılımı indir telefonuna uygun olanını indireceksin.formatlarken zaten sana yol gösteriyor.telefon düzelir.kolay gelsin

edya612

Üye
benim k750i telefonuma sony ericcson sitesinden yazılım yukledim bluetooth acılmıyo acıldi diyo ama acılmıyo ne sonunu vadır acaba