Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Selam

Sony Ericsson C903'ün işletim sistemi nedir? Symbian telefonmudur?

W995 işletim sistemi nedir? symbianmıdır?

birde benim wireless modemden cep telefonumun bluetooth'u ile cepten ücretsiz nete nasıl girerim ayarlarını bilen varsa msn'mi ekleyebilirsiniz profilimde mevcut.yardım edin

elinry

Üye
slm arkadaşlar ben k750i ye format atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

sony erricson c510 tuslarına su kactı garantiye girermi girmesse kac tl tutar acaba ?

ouzqan

Üye

w995 te c903 te java dır symbian değildirler

slm arkadaşlar ben k750i ye format atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

setool konusu var teli uygun yazılım indir yükle daha temiz olur tel
sony erricson c510 tuslarına su kactı garantiye girermi girmesse kac tl tutar acaba ?

su kaçtıysa garanti dışıdır send emesen bile onlar anlıyorlar eğer sadece tuş board u bozuk sa işçilik dahil 40-50 lira falann derler

Captain

Üye
Sony Ericson bi telefon almayı düşünüyorum sizce güzel olur mu ?
Bide sony ericsson da güncelleme bilgisayardan mı yapılıyor yoksa telefondan yapılıyor mu ?
Yardımınız için teşekkürler şimdiden

ya hocam benimde bi sorum olacak benim kullandığım tlefon sony ericsson k770i ben bununla internete beğlandığımda internet üzerinden video nasıl izleyebilirim.Vdeoyu açdığımda pcnize falş player yüklü değil diyor ne yapmam lazım şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için

tetani

Üye
benim satio var.youtube ye girmek için dns ayarlarını nasıl değiştiririm?

umut1771

Üye
abi bende j105i var şuna temadır odur budur nasıl atılır bi sölermisin müzik atıomda tema fln nası atılır sölermsn

kardeş bende c510 var.flash tema yüklüyorum ama menüm yine normal gösteriyor.zedge.net ten indiriyorum.indirirken üstte bi link vereiyo flash menüsü için.onuda indiriyorum.swf dosyası olarak görünüyo.açıyorum flashh oolarak görünüyo ama onu menü olarak nasıl koycam kullancam bilmiyorum.şimdiden tşk edrim.

Arkadaşlar ben vodafona geçicem ama bizim evde çok az derecede çekior sizlerden isteim soninin W810İ serisinin süper çekim programı olup olmadıgı eyer varsa linki atabilirmisiniz...

selam usta k750 telefonum var . ..ancak telefonun kamerası çalışmıyor..ben kendim kamera sürücü atmaya çalışıyorum ancak olmuyor..birçok tamirciye götürdüm kameranın filmini değişirsek düzelir diyorlar...değişiyorlar ama sonuç yine aynı ...ne yapmalıyım ..ne önerirsin bana

sinbadd

Üye
arkadaşlar biraz fiyat bakımında abartıyorlar aparlür 10 tl sarj 5 tl soketi kadıköyde satılır 05336446863

hak-o

Üye
telefonum sim kartını bazen görüyor bazen görmüo

fenclub

Üye
merhaba ben sony ericson satio kullanıcısıyım acaba telefona uyacak programları nerden bulabilirim bir diger sorum ise nokia 5800 ile aynı ekran boyutu özelliklerini taşıyorlar ve her ikiside simbiyan işletim sistemi ile çalışıyor acaba 5800 a uyan telefonlar satio yada uyarmı ? ilgili mesaj size zahmet olmasa özelden mesaj atarsanız sevinirim forumu takip etme olanacgım pek yok ta anlayışla karsılarsanız sevinirim şimdiden kolay gelsin

musat02

Üye
benim sony ericson g900 var netten türkçe yazıLım buLabiLir miyim???? şimdiden teşekkürLer.... =)

W715 netteki wıdeoları seyretme problemimiz war.naaal halletcez endeeki işi yaw ?

ARKADAŞLAR GÖZÜMÜZ AYDIN A2 TELEFONLAR İÇİN UPLOADER PROGRAMI ÇIKTI KULLANIMI GAYET BASİT KISACA ANLATAYIM.
PROGRAMI AÇIN FILE SYSTEM TOOL KISMINA TIKLAYIN TELEFONU BAĞLAYIN. SAĞ TARAFTA TELEFONUN İÇİNEKİ TÜM KLASÖRLER ÇIKACAK. DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZ YERE GELİN. YANİ DİYELİM Kİ CAM DRİVER DEĞİŞTİRMEK İSTİYOSUNUZ İFS/SETTİNGS/CAMERA ADRESİNİ AÇIN SONRA TELEFONA ATMAK İSTEDİĞİNİZ CAM DRİVER I MASA ÜSTÜNE ALIN VE UPLOADER İN SAĞ TARAFINA SÜRÜKLE BIRAK YÖNTEMİYLE KOPYALAYIN EN SON OLARAK MISC FİLES KISMININ ALTINDA ÇIKAN SHUTDOWN FS MANAGER BUTONUNA BASIN BU KADAR. HAYIRLI OLSUN KOLAY GELSİN HERKESE...05336446863

enes2789

Üye
arkadaslar bende k750i kullanıyorum bilgisayardan video yğkleyemiyorum ses var görüntü yok ne yapmalıyım yardım edin bana

KARDAEŞI BANA BIR TEK SEN YARDIM EDE BILIRSIN BENIM W810i-M DE BÜYÜK SORUN VAR YOUTUBE VE HER HANGI VIDEO SITESINDE VIDEO LINKI GELIYOR EKRANA SONRA AÇMIYOR ÖYLECE KALIYOR LÜTFEN BUNU ÇÖZÜN CEVABINIZI MERAKLA BEKLIYORUM BEN BU SITEDE ACEMIYIM SORUN DIYILSE CEVABI BENIM MAIL ADRESIME YOLLAYIN
imza:SIZIN AZERI KARDEŞINIZ.

--------------- Ekleme ---------------

KARDAEŞI BANA BIR TEK SEN YARDIM EDE BILIRSIN BENIM W810i-M DE BÜYÜK SORUN VAR YOUTUBE VE HER HANGI VIDEO SITESINDE VIDEO LINKI GELIYOR EKRANA SONRA AÇMIYOR ÖYLECE KALIYOR LÜTFEN BUNU ÇÖZÜN CEVABINIZI MERAKLA BEKLIYORUM BEN BU SITEDE ACEMIYIM SORUN DIYILSE CEVABI BENIM MAIL ADRESIME YOLLAYIN nurlan.hacizade@mail.ru
imza:SIZIN AZERI KARDEŞINIZ.

ouzqan

Üye

n97 5800 5530 ve satio aynı işletim sistemine sahiptir.onlar için olanı sen kendi telefonuna atabilirsin.

W715 netteki wıdeoları seyretme problemimiz war.naaal halletcez endeeki işi yaw ?

opera mini var onla izleyebilsin.

arkadaslar bende k750i kullanıyorum bilgisayardan video yğkleyemiyorum ses var görüntü yok ne yapmalıyım yardım edin bana

video yu telefon formatına çevirirken yanlış çeviriyorsun