macirali
Üye
merhaba arkadaşlar..yahu bende se g705 var ama sesi az çıkıyo duyamıyorum.flash atıp,w serisine dönüştürülüyormuş ama korkuyorum bi problem çıkar diye.şimdilik ses yükseltici prolarla zil seslerini yükseltiyorum ama ayrıca flash tema da atamıyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?şimdiden teşekkürler..
k700i telefonum var güvenlik kodunu unuttum kırmak için kendi kodlari var mı acaba...
selamlar. benim c902im var telefon açılışta normal mod mu uçak modumu diye soruyo normal modda girmek isteyince kilitleniyo ne yapabilirim bilgi verebilirmisin. formatta atabilirim bilgi verirsen
s.a hayırlı akşamlar...bir sorum olacaktı inşaallah yanıt bulabilirim
siemens e ait bir oyunu (yanılmıyorsam .jar uzantılı) SE k750i de çalışacak sekline dönüştürebilir miyim?böyle bir şey yapılabilir mi?
c510 düşünme bilec702 mi c 510 mu detaylarıyla we ikisininde çektiği fotoları koyarak tanıtırsanız çok sevinirim biraz acil 3 4 güne kadar alacağım şimdiden tşkler
ya bu c510 a cam driver nasıl yüklenir yardımcı olabilir misiniz
slm kardeş benim sony ericsson w580i var.. msn programı var mı bu modellerin varsa bi link versen sevinirim vodafone liveden yararlanmak istiyorumda..
slm arkadaşlar bu sonylere nokıadaki gibi tuş kilidinde güvenlik kodu koyamıyormuyuz...bide c510 güncellemesi yapmaya çalışıorum bilgisayarda update prog ramı çalısıyo cihazın flash drıver ı tamnınıyo tak internet gidiyo ve makıne donuyor yardımcı olursanız sevinirim
S.A arkadaşlar bnm bir tane sony erisson k750i cihazım vardı alalı 3yıl oldu herşey normalken birden ekran beyazlaştı ve hiçi birşey görünmüyor ? sizce neden olabilir yazılım mı yoksa donanım kaynaklı mı ? şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?