Sony Ericsson Garanti hakkında acil yardım lütFen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Garanti hakkında acil yardım lütFen..
xperia neo v almayı düşünüyorum ama bi telefoncu sony i öyle yerden yere vurdu ki garanti konusunda yani tırstım biraz. giden alet geri gelmiyor gelse bile aynı sorun devam ediyor vs. telefonu vatanda almayı düşünüyorum bu arada. teşekkürler şimdiden

TheSandwich

Üye
Bn bimeksten aldm bna dedilerki 2 yıl garanti var ama biz 1 yılı bimeks dier 1 yilida sony e yonlendireceklermis bimeksten almayı tavsiye ederm indirimde yapiolar bu arada sony kaliteli ürünler ortaya koyuyor. Neo v de tek sorun tlefonun sol yanındaki gicirti başka sorun yok bnde saten alali 3 hfta oldu ınş bole sornsuz kullanirim

• Beğen
Tepkiler: TRANSGRESSOR
TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Bn bimeksten aldm bna dedilerki 2 yıl garanti var ama biz 1 yılı bimeks dier 1 yilida sony e yonlendireceklermis bimeksten almayı tavsiye ederm indirimde yapiolar bu arada sony kaliteli ürünler ortaya koyuyor. Neo v de tek sorun tlefonun sol yanındaki gicirti başka sorun yok bnde saten alali 3 hfta oldu ınş bole sornsuz kullanirim

inş kardeşim evet o gıcırtı şikayetini çok duydumda olsun yav o kadarda :D

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum garanti konusunda sony nasıl bilmiyorum ama türkiyede malesef her garanti servisi berbat durumda.Giden telefon daha beter olup geri geliyor.Bende şuan neo V kullanıyorum.Bundan önce nokia N79 vardı.Ufak bi problemden garantiye yollamıştım telefonu daha çok bozdular.4 sefer gitti geldi.9 tuşu tutukluk yapıyordu sözde ama ekranına kadar herşeyi değişti.Bende sonunda tüketici mahkemesine verip telefonun parasını geri aldım 2 sene kullandıktan sonra :) ve o paraylada neo V aldım.Yani 2 sene bedavadan n79 kullanmış oldum.Garanti konusunda o yüzden kafan karışmasın.Sadece sony değil hangi marka olursa olsun garantye giden tel bi daha iflah olmuyor.Sen bence hiç düşünmeden al neo V.Şimdiden hayırlı olsun

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
saol teşekkür ederim kredi kartı başvurusu yaptım gelince bakıcaz artık :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
xperia neo v almayı düşünüyorum ama bi telefoncu sony i öyle yerden yere vurdu ki garanti konusunda yani tırstım biraz. giden alet geri gelmiyor gelse bile aynı sorun devam ediyor vs. telefonu vatanda almayı düşünüyorum bu arada. teşekkürler şimdiden

herkese inanmak zorunda değilsin :oke:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
haklı herkese inanmak zorunda değilsin..ama şöyle bir gerçek var; garanti servisleri işinin verdiği sorumluluğu yerine getirmiyorlar..yani sony'e ait bir dezavantaj değil nokia'da samsung'da hepsinde var bu sorun genellikle...

herkese inanmak zorunda değilsin :oke:

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
haklı herkese inanmak zorunda değilsin..ama şöyle bir gerçek var; garanti servisleri işinin verdiği sorumluluğu yerine getirmiyorlar..yani sony'e ait bir dezavantaj değil nokia'da samsung'da hepsinde var bu sorun genellikle...

haklısın sanırım korkunun ecele bi faydası yok :)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt