Sony Ericsson G705 İzmirden 22 ay garantili...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diclekan

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson G705 İzmirden 22 ay garantili...
[sıze="4"]
telefona söylenecek bişey yok bilen biliyo zaten[/sıze]

[sıze="4"][sıze="3"]bu telefonda yok yok ful+.... Teknoloji tutkunu olduğum için satıyorum telefonun daha 22 ay garantisi var:)) ... Sadece kutusu yok:( yağmurda balkonda bırakmış annem sağolsun:)... Fatura - garanti belgesi- şarj cihazı - usb kablo - 512 mb hafıza kartı ve kulaklık.... Ayrıca telefona w serisi program yüklenmiştir wolkman olarak kullanılabilr... Kurulan program türkiyede piyasa girmemiş w715 serisinin programıdır. Ayrıca flash menü atılmıştır... Gps+ maps+wifi+tracker(koşarken işe yarıyo )+sensör+ruh haline göre müzik+++ daha bir sürü artı varda yazamıyorum vs.... Ne ararsan var.... üstelik sadece 450 lira.... Pazarlık payı az buçuk vardır... N85`le takas olur... Fotograflar temsilidir.... Ama hiçbir farkı yoktur. Görmek isteyenler iftardan sonra msnden görebilir.[/sıze][/sıze]

KarakayA67

arkdsm telefonu sattnmı ? pazarlık yaparsak ben dusunuorum elımde k790i var suan sony manyaklıgı var bırazda :)

free05

Üye
Satılık g 705 var 17 aylık garantisi vardır.Sorunsuz..Cizik yok ilgilenene veya n95 le takas 420.00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt