Sony Ericsson G705 İle İlgili Düşünceleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paluz

paluz

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson G705 İle İlgili Düşünceleriniz?
Arkadşlar öncelikler Slm; ben yeni bir tel. almaya karar verdim.Bnde SE W700i wardı..Piyasadaki hemen hemen bütün telefonları inceleyerk en sonunda SE G705 de karar kıldım. bu telefondan olan kişilerin memnun olup olmadıklarını performansını öğrenmek istiyorum..Cvp yazarsanız Sevinirim:)

• Beğen
Tepkiler: campel81, cemocan6224 ve hkn23

dj_Selo_x

dj_Selo_x

Üye
g705 baya iyi bir telefon ben w910ile karsılastırdım bı fotograf farkı var ama yalnız dıkkatımı bıse cektı galıba g705 de tıtresım yok karsılastırma yapınca tıtresım bos bırakılmıs onu bı ogrensen ıyı olur w910i de bı dusun ama guzel cıhaz:oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Arkadşlar öncelikler Slm; ben yeni bir tel. almaya karar verdim.Bnde SE W700i wardı..Piyasadaki hemen hemen bütün telefonları inceleyerk en sonunda SE G705 de karar kıldım. bu telefondan olan kişilerin memnun olup olmadıklarını performansını öğrenmek istiyorum..Cvp yazarsanız Sevinirim:)
G705;bence Se ' nin en iyi telefonudur..

umut0628

umut0628

Üye
ben g705 yeni aldım ve kullanıyorum titreşimi yok demiş arkadaş ama var ve wifi si baya iyi şıkbi görünümü var kayar kapak olması biraz beni endişelendiriyo ben biraz sert kullanırım onun icicn bence güzel bir tel al fiyatıda iyi şuan kampanyada .......

mny1453

mny1453

Üye
Ben de 1 aydır kullanıyorum. Görünüşü ve özellikleriyle gerçekten karizma bir telefon. Tavsiye ederim.

becool_77

Üye
6 aydır kullanıorum.çok memnunum.özellikleri ve fiyatı cihazı cazip kılıo.birde bu sektörden biri olduumu söyleyerek sizi daha da rahatlatırım umarım.

dncr_10

Üye
çok güzel bir telefon 3 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. rahat kullanımı ve özgün tasarımıyla dikkat çekiyor. sony den başka telefon kullanmadığımda dikkate alınırsa tafsiyelerim dikkate alınmalı diye düşünüyorum

cemocan6224

Üye
bende bir se g705 kullanıcısıyım kamerası hariç herşeyinden çok memnunum kamerasıda çin de üretildiğinden yada tlfn çinden geldiğinden deyersiz ..çin mallarının çift hatlılarının yüksek cözünürlük yazdıgı kameraların aynı görünümüne sahip ..bide okadar sacma bişey daha varki mesela focus özelliği resim cekerken oynatırsan elini çektiğin resim hayal alemi resmine dönüyor ayrıca piksellere alarak (1mp 2mp 3mp) çekim yapmak istersen ki üç çeşit se kullandım k750i... k790 .. ve g705 zuum yok..
nedense se lere helede g705 tiplerine uygun oyun ya cok az yada ben bulamıyorum bir cok konuya desteği var ama oyunu yok

T3rrYxxL1

Üye
bende se g705 kullanıorm ama bi turlu flash player bulamadmm!!:S

ccetin

Üye
SE G705'in kapağı sallanıyor sanki ikinci el telefon kullanıyo gibi hissediyorum bence fiyatını kesinlikle haketmiyo GPS Wİ-Fİ hikaye kullanacak yer lazım pişmanım bu telefonu aldığıma..

yfyfyfyf

Üye
kardes tıtresim var hemde gayet ıyı almaya deger

diegom85

diegom85

Üye
arkadslar ben aldım yaklasık 2 ay oldu sıyah. gayet kibar karizma bi telefon. kamera olayı da cok kötü degil otofoks yok tabi.kulaklık sesi güzel en son fıyatı 560 dı.tus takımıda güzel w595 vardı onun tusları catlıyodu bunda oyle bırsey olamaz.bütünleşik tuslar. kullanımı da guzel.orta halli birinin işini fazlsıyla görür.sonucat 1 mılayrlık makıne degıl.3 gunde sarjı gıdıyo.fıyatının hakkını verıyo bence.mesela w705 den daha kalıtelı.sımdı w995 i inceledim ya w995 ya satıo olmadı htc hd2 alıcam sonrada rahatıma bakıcam bu ısın ıcıne gırdımmı cıkamıyosun.yok vıfı yok xenon flası olsun sonu yok bu ısleırn..fazla teknoljı bozuyo adamı ortadan gıtceksın. :oke:

alican987

alican987

Üye
teşekürler kardeş

abacan

Üye
arkadaşım g705 bende kullanıyorum güzel bi telefon kullanışlı özelliklede joistik harika kolay kolay bozulmaz sesi ise 500 ve 750 den az çıkıyor ama güzel bi telefon tafsiye ederim

OğuzcanAbi

Üye
idare eder bi telefon

runesya_cok

Üye
ben alalı 1 sene çok memnunum hem flaşı var bu telefonun bide kamerasıda gayet güzel çekiyor.kapağının sallanmasıda sizinle ilgili bir problem olabilir.

((_-ABDÜL7-_))

Üye
Tek Kelimeyle piyasadaki telefonların en kralı diyorum bu laf sana yeter bence herşeyi süper wifi si 3g'si camera çözünürlüğü TİTREŞİMİ :D :D AL GİT DERİM :d

onderksk35

Üye
bndede g705 1 senedirde kullaniorum var memnunum ama tek şikayetim kamerası bi kere zoom yok 2.si gündüz mükemmel foto çekio ama gece çok boktan hç bişey anlaşılmio flash fln hikaye flash dediği sadece ışık oda gece foto çekerken bi işe yaramio ama gnel olarak telefon iyi. kapagı sallanio demiş arkadaslar evet kapagı bndede ama sonuçta kayarkapaklı telefon o kdr olck bn pek aldırmiorum alcaksanda idare eder yani sony telefonlar içinde bnm param ona yetti onu aldm fazla param olsa yada dha fazla arastırsaydm pek g705 i yanasmazdm secmezdm ynede senini secimin

akrepkanarya

Üye
iyi telefon fakat ses ve titreşim sorunu gerçekten de var gorunum olarak çok güzel

okanscns

Üye
Iyi foto çekmek istiyosanız nikon alın arkadaşlar telefon değil bende kul. G705 çok çok iyi resimleri 10 megapixelli kodak makinamdan iyi. Düzgün kullanırsan kapak sallanmaz kaç aydır kullanıyorum yere düştü ama kapağı sallanmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt