Telefon Tavsiyesi Sony ericsson arc ve samsung galaxy s 2 ekran karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericsson arc ve samsung galaxy s 2 ekran karşılaştırması
Arkadaşlar geçenlerde elektro world'e gittim. Sağolsunlar son zamanlarda çıkan ve tutulan bütün telefon modellerini stand'a koymuşlar.(millet mıncıklıyor):ehe
Neyse adını çok duyduğum ama bir türlü inceleme fırsatını bulamadığım sony erisson arc modeline yöneldim telefon çok ince ve kibardı. Amacım ekran kalitelerini karşılaştırmaktı tabi kameralarına da bakmadan geçemedim. Arc nin ekranı bana parlak gelmedi açıkçası sönük geldi sonra s2 ye yöneldim aslında süper amoled plus ın çok daha net ve parlak bir ekrana sahip olmasını bekliyordum ama şoke oldum, ekranı çok sönük geldi ve o kadarda canlı değildi yani arc nin ekranı ile s2 nin ekranı arasında bir fark görmedim ya da benim gözler bozuk. S2 ninde kamerasını çok net bulmadım, arc nin ise kamerasını beğendim Sonra benim wave 2 yi çıkarttım ve s2 ile yan yana koydum benim ekran s2 ye göre çok parlak ve nettti hemen kameraları açrım ve yine aynı şekilde s2 nin kamerası net gelmedi. Sorduğum bir arkadaş bana s2 de ışık sensörü var ondan karanlık çıkmıştır dedi ama sorun karanlık olup olmaması değildi ekran net gelmedi bir keskinlik yoktu. O arada ace yide inceledim kamerası berbattı.Şimdi benim anlamadığım nokta piyasada ki en iyi ekrana sahip bir telefonun ekranı neden bu şekilde net bulamamış olmam? Yoksa süper amoled plus fazla mı abartılıyor? Açıkçası s2 nin ekranının arc ye göre çok daha parlak ve doyurucu olmasını bekliyordum şunu demek istiyorum gene parlak ve netti ama abartıldığı kadar değildi..

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Dartyde hemen hemen 20 kez incelemişimdir tum telefonları.Sen ruyadaymışsın sanırım:eheSuper amoled plus harika birşey.Özellikle diğerlerinin yanında harika duruyor.Kamerada bana S2 daha iyi geldi seni bilemem.Bazen bazı kurcalayanlar ekran ayarlarını kısıyorlar.O yuzden soluk gelmiş olabilir.Yoksa harika gorunuyor.:D

61semih

61semih

Üye
arkadaşım tek bır açıklaması var ekran ısıgını ayarlayan sensor parlaklıgı kısmıştır.ben gıo kullanıyorum arkadasımda gs2 var ben sureklı maxımum parlaklıkta kullanırım o ıse sensorlu kullanıyor.benım ekran daha canlı gorunuyor ama tabıkı değil.sensör seni yanıltmıştır.bırdahakıne ayarlardan ekran parlaklıgını mauel e al yap bırde oyle karşılaştır

Lenneth

Üye
Blur konusunda hakli, Super Amoled ekranlarda bulaniklik var ama renklerine cansiz dersen insaf derim.

• Beğen
Tepkiler: Masha
Masha

Masha

Üye
Süper Amoled ekranda bulanıklık olduğunu zaten Samsung kendisi itiraf ediyor. Renkler kesinlikle doğal ve bulanık olmasına karşın iyi bir görüntü veriyor.
Tabiki arkadaşın gördüğü parlaklık kısıklığındandır. Ve sanırım Arc ekranı Led ekrandı yanlış hatırlamıyorsam.
Ama şunu da belirtelim herşey ekran değil. Samsung'unda kötü olduğu noktalar var.

MezraL123

MezraL123

Üye
Sana bu şekilde gelmesinin ekranla bi alakası yok. Ekranın çözünürlüğüyle alakalı. Sgs2 480x800 yani wave 2 ile eşit seviyede ve 4.27 ekranı ile düşük bi ppı oranına sahip. Net olmamasının asıl nedeni bu. Wave 2 ile yanyana getirdiğinde wave 2nin daha net olmasının nedeni wavede 480x800 lük ekranın 3.7 inc'e sgs2de ise 4.27 inc'e dağılması dolayısıyla wave 2de daha yüksek ppı oranı olmasıdır. Arc'a bakarsak led aydınlatmalı lcd ekran var ( reality display ) ve bu yüksek bi ışık vermekte. Ama genede ışık değerlerini en yükseğe getirdiğinde sgs2nin daha parlak olduğunu görürsün. Ayrıca s.amoled plus ekran gerçekten muhteşem bi görüntü veriyo. Çözünürlükten dolayı net bi görüntü olmasa da fazlasıyla canlı ve güzel. Bence şuan için üretimde olan en iyi ekran..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt