Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony-Ericson WEBCAM
Sponsorlu Bağlantılar
steel_colossus
Üye
teşekkürler
HIPq
Üye
yöntemini falan yazın
gokhanstar
Üye
tşkler
emreshener
Üye
Dostum Bunu Bu Şekilde Yayınlamışsını Ama Nasıl Kullanılır..? Biraz Açıklma Yapmalısın...
kenan08087
Üye
Sağol
Eline Sağlık
luupuus
Üye
deniyorum
acacia
Üye
çalıştıran arkadaşlar neden anlatma yoluna gitmiyolar??
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Cidden Oluyorsa MÜKKEMMEL!
fyd_14
Üye
kardeş bende çalıştıramadım sorun ne olabılırr yardımcı olursan sevinirim simdiden tsk
Arkadaslar Bosuna Denemeyin Tamamen Bir Sacmalik...100 Lerce Kez Denedim Calısmıyor....
mayrukcan
Üye
Başından berli okudum ama birtaneside düzgün çalışıyor yazmamış eline sağlık teşekür ederim demekten başka yorum yapan olmamış görevliler kilitlemeli konuyu bence
rainslove
Üye
arkadaşlar bu proğram çalışır gibi ayar kısımdan bi şeyler yapmak gerek anlatın yaa online oluyo ama bi hata veriyo
saffah61
Üye
saol teşekkürler
yuksel200
Üye
black_killer
Üye
eyw ...
3rhan336
Üye
bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim ama bi işi yarım bırakmayın lütfen şunu nası kullanabiliriz anlatın bi zahmet..
dj-61
Üye
daha önce k700i icin bulmuşdum denemişdim bağlayamamışdım buda aynı sanırım bir bakalım deneyen yok sanırım yani calışdıran yok
dj-61
Üye
demekki bu program calışmıyor yada biz beceremiyoruz ben daha bunu calışdıran görmedim her yerde de bu program paylaşılmış.. ben bir ayarlarını buldum denemişdim yine olmamışdı yeniden incelemeye alacağım eğer program yapıldıysa vardır bir sebebi...