Sony ericson experia ray ekran sorunu yardımm.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkartal

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericson experia ray ekran sorunu yardımm.
Umarım cvp gelir bende experia ray var şimdiki yeni sistem telefnlarda bilindiği gibi üstte tuşa bastınmı ekran tuşu kapanır gibi oluyor yani ekran kapanıyor tuş kilitler gibi teli ilk aldıgımda değişik bi şekilde kapanıyodu görüntü yeni aldığım için teli ögrenmek için ayarları kurcaladm acaba o sırada farknda olmadan o ayarımı degiştirdm ayarı varmıdır ? varsa nasıl düzeltirim ben kurcaladm tekrar bulamadım birşey yada acaba bi süre sonra o ekran otomatk kendiligndenmi degişiyo bilgisi olan aynı teli kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi takıntı oldu bende bu olay (:

mehmetant

Üye
bendede var ray olay söle oluyo uzun sure ekrana dokunmayınca otomatık kılıtlenıyo ayrıca usttekı tusa kısaca basarsanda tus kılıtı dewreye gırer ama usttekı tusa uzun basarsan orda kapatma menusunu felan gorursun sorunu tam anlamadım ama kısa ve uzun basarak ıkı menuyede ulasırsın yanı degıstırılecek birsey yok

darkartal

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş eyv. cvp için ama benim anlatmak istedigim sorunu anlıyamamışsn herhalde pek yukardaki tuşa basnca normal ekran tuşu kapanıyo menüdeyken mesela ilk aldıgımda kapnış ekranı değişik bi güzellikte kapanıyodu tel tamamen kapanmıyo ekran kilitleniyo yani ray kullanıcıysan bişy sorucam sana hava durumu programı otomatik içinde yüklü olan varya ondan bi sorun yaşıyorm açıyorm arama yerine istanbul yazıyorm ama bulmuyo nasıl yapabilirim onu bilgin varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...