Sony Ericcson Xperia arc hakkında bir kaç soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasarr35

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericcson Xperia arc hakkında bir kaç soru ?
Arkadaşlar bir hafta önce Xperia arc aldım sorunsuz kullanıyorum ama sorucağım bir kaç soru var;
1. si Telefonda Turkcellin uygulamaları var ama ben avea olduğum için kullanamıyorum birde real golf diye oyun var bu uygulama ayarlarına girince kaldır seçeneği yok bunları nasıl kaldırabilirim ?
2. si Bu android market yeni adıyla google playde bir sürü uygulama var bu uygulamalardan en çok kullandığınız yüklememi önerdiğiniz uygulamalar nelerdir ?
3. sü bu telefona indirdiğim apk uzantılı uygulamaları telefona bilgisayardan nasıl yükleyebilirim ? ( nokiada direk sis dosyasına tıkladığımda otomatik olarak yüklüyodu )
4. sü Telefona hangi kılıfı önerirsiniz ?

fnldstntn

Üye
Pc den attığın apk şeklindeki uygulamaları telefona yükleyebilmek için ilk olarak marketten astro file manageri içdir pc den telefona attığın apk yi bul ustune tıkla tamamdır...

yasarr35

Üye
    Konu Sahibi
Pc den attığın apk şeklindeki uygulamaları telefona yükleyebilmek için ilk olarak marketten astro file manageri içdir pc den telefona attığın apk yi bul ustune tıkla tamamdır...
Teşekkürler yokmu başka cevaplıcak ?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
1) o uygulamalar telefonun yazilimiyla geldigi icin normalde kaldiramiyosun. fakar rom root atma olaylarina girersen kalkar. ozaman garantide kalkar.
2) opera mini internette gezinmek icin. mx player video izleyebilmek icin. pixlr-o matic resimlere efekt vermek icin. msn with you msn girmek icin. x-plore dosya yonrticisi olarak. oyun falan onlari zaten zevkine gore bulursun.
3) en kolayi marketten apk installeri indirirsin. o tüm apk leri sana bulur zaten :)

fnldstntn

Üye
1.Bu uygulamalrı kaldırabilmen için telefonunun root lu olması gerek buda telefonu garanti dışı bırakır...Yinede ruutlarsan root uninstaller veya titanium backup programı ile kaldırabilirsin...Ve telefonda ne tür uygulamalar kullanırsın ona göre daha çok program önerebiliriz....

öneri...İntagram...Güzel bir kamera programı çıktiğin fotografa farklı efektler ekleyip direk sosyal ağlara paylaşabilirsin...
Shazam....Dinlettiğin şarkının adını söyler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...