SlashGun
Üye
Sony E. G705
Arkadaşlar Telefon daha yenidir..Çizik bile yoktur .. Kutusundadır .. Alalı
1.5 Ay oldu olmadı .. O civar .. SonyEricsson sitesinde duyurmadan alınmıştır..
Zaten Alış belgesinde yazıyor .. Telefonun 3.2 Mp Kamerası. Wi-Fi ' si Vardır.1GB Hafıza kartı bulunmaktadır .. Gps Vardır .. 3 Aylık Deneme Sürümü .. 3G iLe uyumludur .. Ayrıca WayFinder ' da bulunmaktadır .. GoogLe Maps , Navigation .. Hepsi bulunmaktadır .. İçinde 30'a yakın oyun ve bir o kadar da Tema da bulunmaktadır .. Arkadaşlar Telefonu 710 TL ' yE Aldım.Eğer 6500 SLide Telefonu olan Arkadaş Var ise TaKaS yapılır .. + 150 TL Verilmek kaydıyla .. Onun dışında Almak isteyen Arkadaşlar olur iSe 550 TL olur .. Yanlız Şunu belirtim .. Telefonun Sıfırı iLe kıyaslasanız bir sorun bulamazsınız .. Ekranda Leke bile yoktur ! Ayrıca Telefonu kendiniz Nettende İnceleyebilirsiniz ..!
Düşünmek İsteyen Arkadaşlar
[email protected]
Adresine MaiL atabilirler .. Ayrıca Foruma da yazabilirsiniz ..
Sizin Sunacağınız Teklifler Ve de Düşünceleriniz var ise Onlarıda
Yazabilirsiniz Saygılarımla ..
Arkadaşlar Telefon daha yenidir..Çizik bile yoktur .. Kutusundadır .. Alalı
1.5 Ay oldu olmadı .. O civar .. SonyEricsson sitesinde duyurmadan alınmıştır..
Zaten Alış belgesinde yazıyor .. Telefonun 3.2 Mp Kamerası. Wi-Fi ' si Vardır.1GB Hafıza kartı bulunmaktadır .. Gps Vardır .. 3 Aylık Deneme Sürümü .. 3G iLe uyumludur .. Ayrıca WayFinder ' da bulunmaktadır .. GoogLe Maps , Navigation .. Hepsi bulunmaktadır .. İçinde 30'a yakın oyun ve bir o kadar da Tema da bulunmaktadır .. Arkadaşlar Telefonu 710 TL ' yE Aldım.Eğer 6500 SLide Telefonu olan Arkadaş Var ise TaKaS yapılır .. + 150 TL Verilmek kaydıyla .. Onun dışında Almak isteyen Arkadaşlar olur iSe 550 TL olur .. Yanlız Şunu belirtim .. Telefonun Sıfırı iLe kıyaslasanız bir sorun bulamazsınız .. Ekranda Leke bile yoktur ! Ayrıca Telefonu kendiniz Nettende İnceleyebilirsiniz ..!
Düşünmek İsteyen Arkadaşlar
[email protected]
Adresine MaiL atabilirler .. Ayrıca Foruma da yazabilirsiniz ..
Sizin Sunacağınız Teklifler Ve de Düşünceleriniz var ise Onlarıda
Yazabilirsiniz Saygılarımla ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

slm lar kutusu içeriği evrakları tam 6500s dem var kullanıma bağlı çizikler var sorun teşkil etmeyen uygunsa takas edebiliriz