Sony E. G705

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Sony E. G705

Arkadaşlar Telefon daha yenidir..Çizik bile yoktur .. Kutusundadır .. Alalı
1.5 Ay oldu olmadı .. O civar .. SonyEricsson sitesinde duyurmadan alınmıştır..

Zaten Alış belgesinde yazıyor .. Telefonun 3.2 Mp Kamerası. Wi-Fi ' si Vardır.1GB Hafıza kartı bulunmaktadır .. Gps Vardır .. 3 Aylık Deneme Sürümü .. 3G iLe uyumludur .. Ayrıca WayFinder ' da bulunmaktadır .. GoogLe Maps , Navigation .. Hepsi bulunmaktadır .. İçinde 30'a yakın oyun ve bir o kadar da Tema da bulunmaktadır .. Arkadaşlar Telefonu 710 TL ' yE Aldım.Eğer 6500 SLide Telefonu olan Arkadaş Var ise TaKaS yapılır .. + 150 TL Verilmek kaydıyla .. Onun dışında Almak isteyen Arkadaşlar olur iSe 550 TL olur .. Yanlız Şunu belirtim .. Telefonun Sıfırı iLe kıyaslasanız bir sorun bulamazsınız .. Ekranda Leke bile yoktur ! Ayrıca Telefonu kendiniz Nettende İnceleyebilirsiniz ..!
Düşünmek İsteyen Arkadaşlar
[email protected]
Adresine MaiL atabilirler .. Ayrıca Foruma da yazabilirsiniz ..
Sizin Sunacağınız Teklifler Ve de Düşünceleriniz var ise Onlarıda
Yazabilirsiniz Saygılarımla ..

ediesel

Üye
Dostum 550 çok demişsin ya 550 liraya 2.el tertemiz n95 8gb bulursun ayrıca 530 liraya sıfır n70 alıyorsun ki özellikleriyle senin telefonu herhalde 10 a katlar. Satabilirsen bravo valla

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
N70 mi ? Saysana bi özelliklerini bana :)
Bunda 3.2 senin dediğinde 2.0 Mp kamera var dostum .. N70 de Wi-Fi varmı bi kere
Hem bu telefon şekil itibarı ile Kibar ve zarif zaten .. HsPDA ( Hızlı indirme ) özelliği de Var .. Nasıl onla kıyaslıyorsun anlamadım ..
Hem Teknosa'da 699 TL Peşin fiyatı .. Taksitli Fiyatı da 749 Lira gerisini Sen düşün ..!

ediesel

Üye
yanlış yazmışım pardon 630 liraya sıfır n79 alabiliryorsun yani senin söylediğin bu paraya bu aleti zor satarsın. Dediğim gib n79 senin aleti her bakımdan 10'a katlar

kırizantem

Üye
:oke:slm lar kutusu içeriği evrakları tam 6500s dem var kullanıma bağlı çizikler var sorun teşkil etmeyen uygunsa takas edebiliriz

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Pekala üste para vermeyi düşünmüyormusun ?
:)
Eğer incelediysen Telefonu senin telefondan geniş çapta farklı ;)
Üste verirsen duruma göre konuşup hallederiz ;)

kırizantem

Üye
tabiki üste fark vericem elbett sanarım anlaşırızz:oke:

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bana uyar .. Peki sen neredensin dostum .. Ben İstanbulda ikamet ediyorum ..

kırizantem

Üye
ben ist de yimm faturası var dimii ?

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
tabi tabi .. var herşeyi ..
Sen bana msn adresi yolla bide orda görüşelim ..

kırizantem

Üye
:oke:gönderdim ekleyebilirsiniz

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Ekledim ..

kırizantem

Üye
görüşemedik bi gündüz online olmuyormusunuz ?

SlashGun

SlashGun

Üye
    Konu Sahibi
Oluyorumda bi türlü sizi yakalayamıyorum ..
Anlamadım bende :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt