Sony cybershot dsc w210 gümüş dijital fotoğraf makinesi

Sponsorlu Bağlantılar

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Sony cybershot dsc w210 gümüş dijital fotoğraf makinesi
Etkin Çözünürlük (mp) : 12,1
Optik Zoom : 4x
Dijital Zoom : 8x
Lcd Ekran Boyutu (inç) : 2,7
Sipariş Kodu : 135171780
Etkin Çözünürlük : 12,1
Lcd Ekran Boyutu (inç) : 2,7
Menşei : İthal
Boyutlar (mm) : 95,2 x 56,5 x 21,8
Resim Formatı : JPEG
Resim Çözünürlüğü : 4000 x 3000 piksel
Iso Hassasiyeti : Oto, 100-200-400-800-1600-3200
Türkçe Menü : Var
Renk : GÜMÜŞ
Beyaz Ayarı Dengesi : Otomatik, 6 Pozisy Hafıza Tipi : Memory Stick Duo/Pro Duo
Görüntü Sezici Tipi : 1 / 2,3" Super HAD CCD
Dahili Hafıza (mb) : 15
Garanti Süresi (yıl) : 2
Pil Bilgisi : Li-Ion NP-BG1
Arabirim : USB
Model : CYBERSHOT DSC W210
Enstantane Hızı : 1/4-1/1600
Lcd Ekran Çözünürlüğü(piksel) : 230400
Flaş : Dahili
Tipi : Kompakt
Ağırlık (pilsiz) (gr) : 117

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ism@il 54

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok beyendiğim ve almayı düşündüğüm bir cihaz.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
12,1 Mp kamera daha ne isteriz ki :D

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Almayı Düşünüyodum Ve Buqün İtibarıyla Aldım.Süper Bi Makina Tavsiye Edilir.

elive

elive

Emekli Yönetici
Arkadaşım durup dururken neden Sony reklamı yaptınki :) Konu açmışsın bari şöyle bir iki şey ekleyeyeim; ürünü almayı düşünenlere tavsiye edeceğim bir cihaz. Merceği kaliteli.. Sorusu olan varsa bana iletebilir.. Piyasa fiyatı ortalama 499 tl..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
cihaz güzel ama bence bunu alcagınıza nikon s60 alın daha iyi bir cihaz sonuçta canon ve nikonun üstüne mercek ve işlemci yapan yok fotograf makineisnde tabiki...

elive

elive

Emekli Yönetici
açıkcası nikon sony den (aslında carlz zeiss) daha eski bir lens üreticisi ama bence bu iki cihazda sony(carlz zeiss) bir adım önde.. nikon daha çok slr makinelerde başarılı.. Parentez içinde carlz zeiss belirttim çünkü sony her foto makinasında bu merceği maalesef kullanmıyor dolayısıyla fiyatı daha uygun oluyor

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ayrıca bu cihazı alacak arkadaşlara küçük ama önemli bir not.. cihazda optik titreşim engelleyici yok yazılımsal sadece.. yani elinizin resim çekerken çok titrediğini düşünüyorsanız ve resimlerinizin flug çıkmaması için size bir üst modeli olan Sony W220 modelini öneririm..Saygılar..

recaizade

recaizade

Üye
fiyatı ne kadar?
olması özellikleri düşük değil mi,?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
açıkcası nikon sony den (aslında carlz zeiss) daha eski bir lens üreticisi ama bence bu iki cihazda sony(carlz zeiss) bir adım önde.. nikon daha çok slr makinelerde başarılı.. Parentez içinde carlz zeiss belirttim çünkü sony her foto makinasında bu merceği maalesef kullanmıyor dolayısıyla fiyatı daha uygun oluyor

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ayrıca bu cihazı alacak arkadaşlara küçük ama önemli bir not.. cihazda optik titreşim engelleyici yok yazılımsal sadece.. yani elinizin resim çekerken çok titrediğini düşünüyorsanız ve resimlerinizin flug çıkmaması için size bir üst modeli olan Sony W220 modelini öneririm..Saygılar..

Arkadaşım istedigin kadar carl-zeis de
dünyanın enleri Canon ile Nikonla başlar sonra Carl-zeis gelir yarı fotografçılık yaptım ordan biliyorum
kesinlikle Carl-zeis kötü demiyorum çok çok iyi bir mercek üreticisi ancak nikon ve canonla asla yarışamaz.İsterse Bionz işlemci isterse Hd yapsın asla yarışamaz.

Üst Alt