Sony bravıa kdl-40w5720 lcd tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojixss

Üye
    Konu Sahibi
Sony bravıa kdl-40w5720 lcd tv
EKRAN GENİŞLİĞİ: 40''(102cm)Ekran Genişliği
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük - HD-
KONTRAST: 60.000:1 Kontrast
PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

Bravia Engine 3
USB Media Player
DLNA Network

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Bu model artık üretilmiyor diye duydum bunun yerine Sony 40w5820 modelini çıkarmış bence bu model üzerinde yoğunlaşmamız daha mantıklı olacaktır.

WANTED1516

Üye
GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK NET HEMDE 5 YIL GARANTİSİ VAE.AYNI ZAMANADA DLNA ÖZELLİĞİNE SAHİP Bİ TV.KESİNLİKLE TAVSİYEM İSTANBUL BİLİŞİM MAĞAZALRINDAN GÖRMEDEN ALMAYIN........:naughty:

andomarda

Üye
üretimden kalkmamış yalnız benim araştırmalarım neticesinde.bu seneki teknolojilerde cihazların içlerinde dahili recevier bulunacakmış.Digitürk d-smarta para kaptırmayacağız :-))

noumasel

Üye
w5730 dan farkı ne bilen varmı?

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Sony bravıa kdl-40w5820 lcd tv
Yeni aldık , gerçekten harika , kumandasında ışık düğmesi war bastınızmı tuşlar yanıyor ( karanlıkta görmek için ) 40 inch ( 102 ekran ) , 4 hdmi , 1 ethernet , 1 usb gibi birsürü girişi var ayrıca birçok özellik var ( geniş bandlı entegre risivır [ yazılışını hiç görmedim , üzgünüm ] ) ayrıca , mağzalarda falan resim çevçevesi olarak kullanılabiliyor harika bir televizyon fiyatıda çok uçuk değil , tavsiye ederim

xper

Üye
Avantajlı bir ürüne benziyor..

przeynep

Üye
w5 serisi hepsi aynı özellikte sadece çıta renkeri farklı bir ürüne takılmanın anlamı yok w5500 w5720 w5730 ve w5820 enttegre receiver özelliğiyle tercih edilebilir uygun fiyata ararken bu 4 ürünü takip edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...