Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiyesony batacak mı
Sponsorlu Bağlantılar
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
sony batacak mı
ben sony xperia z yada z1 almayı düşünüyorum fakat sony batacak diye haberler var sizce sony batarmı batsa bile telefonları etkilermi
bu yüzden aklım karısık sizce bunlardan birini mi yoksa htc one yada gm discovery elite mi almalıyım
AndroidTR20
Üye
saçma sapan haberler htc blacberry nokia batar sony batmaz
smh60
Üye
Bence elite alırsan daha iyi olur sony biraz zor batar
OttomanEmpire06
Üye
kardeş yalan ya sony de batarsa
MaxipmaN
Üye
batmaz nokia gibi olur sonu en kötü .D
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
peki gmd elite in nezaman cıkacagını ve fiyatını bilen varmı?
OttomanEmpire06
Üye
kardeşim herşey bellisiz valla millet twetteki yalancının birine inanıyodu muzaffer reyize bi dedigi bi dedigini tutmuyor discovery 730tl discovery 2 goya 800e satcakmış 70 tl fark var atıp tutuyo dur bakayım bu ay o dedi kitkat gelecekmiş discovery 1 e
Emrah_-06
Üye
İlla sony alcam dersen Z1 compact da düşünebilirsin. Yani Z den daha iyi bi tercih olacaktır diye düşünüyorum. GMD pek önermiyorum. Htc one benimde çok hoşuma gitmişti fiyat hala uçuk olmasaydı alabilirdim ama o fiyata donanımında yenilere bakarak eski olduğunu düşündüğümden almadım. Başka öneri istersende Nexus 5 G2 falanda alabilirsin.
Artles
Üye
Sony bitek telefon mu üretiyo be kardeşim
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
herkese tavsiyeler icin
Invoke
Üye
Kim diyor bunu? Sony batmıyor, asıl HTC batıyordu ama kurtardı sanırım. Neyse...
Z ya da Z1den ziyade 1500Liraya Z1 Compact öneririm. Biraz daha küçük ama iyi bir cihaz hem daha ucuz. Ekranı da daha kaliteli.
berkoto38
Üye
Konu Sahibi
tşk
mehmettech
Üye
Sony telefonla bir süre daha devam eder , ama playstationu ve diğer nice aletleri ile böyle baya bi görmeye devam ederiz