Sony Android Marshmallow nezaman gelir

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sony Android Marshmallow nezaman gelir
Sony Android Marshmallow nezaman gelir arkadaşlar

Ocak Şubat arası dağıtmaya başlarlar tahminimce fazla geciktirmezler geç olsun düzgün sorunsuz olsun

Güncelleme ile hafızanın bi alakası yokki güncellemeden sonra hafıza artmıyorki güncelleme sistem için

M4 aqua 3-4 ayı bulur rahat geçmiş olsun

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Kasım ayında almıştım ben bu telefonu

Root la çözümü var. 8 gb telefon alınır mı ya

phasan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar guncelleme nezaman gelır ocak 12 oldu hıc bır telefona hala guncelleme gelmedı

Ben sana dedim m4 aqua için Mart nisani falan bulur. Daha z5 alacak. Çok cihaz var

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sony guncellemeler unuttu

Sony marshmallow güncellemesi ocak ayında sunulacak diye haberler vardı ama üst düzey modeller için tabi z5 z3 gibi cihazlara gelir diğer modellere ne zaman verir bekleyip görmek lazım.

osicik

Üye
moral bozmayayım ama en ufak söylenti bile yok yani ceeee diyip patır kütür güncellemeleri vereceklerini düşünmezsek ki z5 serisi için bile zaman olduğunu sayarsak biz z2 ciler en azından 1 ay daha bekler gibime geliyor ki konu sahibi arkadaş 2-3 ay arası beklemek zorunda kalmaz umarım... sony güncellemede çok kötü oldu bence epey veren firma var....

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sony marshmallow güncellemesi ocak ayında sunulacak diye haberler vardı ama üst düzey modeller için tabi z5 z3 gibi cihazlara gelir diğer modellere ne zaman verir bekleyip görmek lazım.
İlk olarak Z5 başlasa diyer güncellemelerden sırayla gelir

Samsung da vermedi sabırla bekleyin. Htc ile Lg nin iki tane amirali var nolacak.

Tepkiler: phasan

0MG90

Üye
Ya hangi firma verdi ki? LG sadece G4 ve G3'e verdi, başka da telefonu yok amiral olarak zaten.

Geç geliyorsa vardır bir sebebi. Ne bu telaş anlamıyorum.