Sony Akıllı Telefon Sahiplerine Süper Haber

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Sony Akıllı Telefon Sahiplerine Süper Haber
Sony kullanıcılarını mutlu edecek güncelleme hamlesini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Eğer Android işletim sistemine mensup bir Sony cihazınız var ise bu haberi mutlaka okuyun.

Japon teknoloji devi Sony, güncellemeler konusunda müşterilerini sevindirmeye ve bu alanda pozitif bir imaj oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl pazara sunduğu tüm akıllı telefonları için çeşitli güncellemeler yayınlamaya devam eden şirket, dev bir güncelleme atılımı yapmaya hazırlanıyor.

Sony Xperia News adlı Twitter hesabından gönderilen bilgiye göre, bir dizi cihaz için Android 4.1 JellyBean sürümü kullanıma sunulmak üzere. Önümüzdeki hafta içinde bu konuda resmi açıklamalar yapacak olan Sony’nin güncelleme yayınlamayı planladığı cihazlar arasında Xperia P, Xperia Go, Xperia S, Xperia SL, Acro S ve Xperia ion yer alıyor.

Güncellemenin diğer detaylarına ilişkin bir bilgi henüz mevcut değil ancak çıktığında haberiniz illaki olacaktır. Android 4.1 JellyBean ile birlikte dikkat çeken maddeler Project Butter optimizasyonlarının etkisi ile daha fazla performans ve akıcı arayüz, Google Now desteği, kamera iyileştirmeleri ve bilinen bir dizi hatanın giderilmesi şeklinde sıralanıyor.

mugenx

Üye
sola ya vermiyo go ya veriyo

comando_legend

comando_legend

Üye
Hani Z

ege099

ege099

Üye
Arkadaşlar İON a 5.0 gelirmi sizce bi bilginiz var mı

taylan08

Üye
sony ,güncelleme konusunda LG gibi olma yolunda devam ediyor :dry:

taylan08

Üye
adam gibi güncelleştirme vermeme gibi ayrım yapma gibi

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
Ah sony ahh.. Kendı ısletım sıstemını cıkarabılsen ne guzel olur

axlx

Üye
Arkadaşlar bende Xperia go var tel.yeni günceldedim takılma yok yağ gibi akışkan tavsiye ederim.

chun02

chun02

Üye
Abi bu solada ne war da vermıyorlar anlamıyorum sanki go çok farklıymış gibi ona weriliyor :off:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Ah sony ahh.. Kendı ısletım sıstemını cıkarabılsen ne guzel olur

bana kalsa bütün işletim sistemlerini bir arada toplarım foruma bile bir can gelir işletim sistemi kalabalığındansa birtane çıksın tam çıksın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar rekabet o kadar iyi :oke:

spawnozkan

spawnozkan

Üye

Bu saatten sonra tutturması çok zor

Arkadaşlar yeni bir işletim sistemine hiç gerek yok ki Androit gibi bi acık sistem varken ne gerek var yeni işletim sistemine
arkadaşa da katılıyorum bu saatten sonra millet zor bırakır androiti. Hem nette okuduğum kadarıyla zaten bicok firmanın kendine has özel olarak üzerinde vakit ayırıp çalıştığı bir işletim sistemi var bunlar üzerinde arge çalışmaları sürekli devam ediyor hani bi b planı gibi androit günün birinde patlarsa simbiani unutmayalım bu işletim sistemlerini muhtemelen devreye sokarlar ama buda düşük bi ihtimal heralde.

Üst Alt