Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
Çyle birşey yapacaklarını hiç zannetmem zaten Z serisi tutan bir seri bu aralar M serisi de tutuyor artık onu geçtim özel bir cihaz üretiyor Sony suya dayanıklı denince , tasarım benzersizliği denince o akla geliyorAra vermek için zarar açıklaması yapıp yalandan devir teslim yapacaklar
amaç ortamı sakinleştirmek
bu düzeni kim uygulamıyorki,
Bir mobil cihaz için neler yapıyorlar yahut nasıl bir consept hazırlanıyor tam bilseniz detaylı anlarsınızÇyle birşey yapacaklarını hiç zannetmem zaten Z serisi tutan bir seri bu aralar M serisi de tutuyor artık onu geçtim özel bir cihaz üretiyor Sony suya dayanıklı denince , tasarım benzersizliği denince o akla geliyor. Bırakmayacaklardır.
Biliyorum hocam zararına sattıklarınıBir mobil cihaz için neler yapıyorlar yahut nasıl bir consept hazırlanıyor tam bilseniz detaylı anlarsınız
Mobil demek zarar dır, zaten 800 dolara maliyeti olan cihazı 600 ile 650 dolara satıyorlar
maksat marka değeri sürekli ön planda olsun
Hiçbirşey olmaz, Sony her zaman SonyBiliyorum hocam zararına sattıklarını. Ama bu kadar ön planda olan bir bölümün kapanması kaos yaratacaktır.
Geçen sene de demişlerdiArkadaşlar Sony ceo su ile konuştular bu haber asılsız çıktı yanı
Evet zarar ediyoruz ama seneye kar edecek şekilde planlarımız var kapatma gibi bir düşüncemiz yok dediler
aynen yawGeçen sene de demişlerdi. Dalga geçiyorlar milletle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?