Sony 40p5500 hd lcd tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Sony 40p5500 hd lcd tv

• Ekran Boyutu : 40"
  • Çözünürlük (piksel) : 1920 x 1080
  • Parlaklık(lumen) : 500 cd/m2
  • Kontrast Oranı : 30000:1
  • Menşei : İthal
  • Güç Tüketimi : 89
  • Programlanabilir Zamanlayıcı : Var
  • Scart : Var
  • Pal,secam Ve Ntsc Uyumluluğu : Var
  • Yanıt Süresi (ms) : 8
  • Çıkışlar : RCA
  • Digital Comb Filter : Var
  • Hdmı Girişleri : 3 Adet
  • Girişler 2 : S-Video, RF
  • Ses Geliştirme : S-Force Front Surround
  • Digital Noise Reduction (dnr) : Var
  • Girişler 1 : Komponent, Kompozit
  • Ağırlık (kg) : 19
  • Ekran Formatı : 16:9
  • Model : 40P5500
  • Boyutlar(gxyxd) (mm) : 996 x 663 x 259
  • Kulaklık Çıkışı : Var
  • Kademeli Tarama : Var
  • Parlamayı Önleyen Ekran : Var
  • Picture İn Picture : Yok
  • Tipi : HD
  • Usb Girişi : Var
  • Ses Çıkış Gücü(rms) : 2 x 10

• Beğen
Tepkiler: ahmet uzun

mbaros

Üye
P5500 modeli eski seri olan bir ürün değilmi.ve bildiğim kadarı ile sadece teknosada satılmakta.bu ürün fiyatına w serileri var onlarla arasındaki farklar neler.

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Evet bende kıyaslama yaptım 40w5730 modeliyle fiyatı çok yakın ve özellik olarak bu seriye farkı 100hz. 100.000:1 kontrast olması bu ürünü tavsiye etmezmisiniz.?

obgz

Üye
ben tavsiye ederim kesinlikle w serisi cok yeni ve süper bir cihaz 100000:1 kontrast 100 hz USB media playar özelliği dlna dolu dolu bir cihaz bence incaleyen herkes almak ister bu ürünü 40W5730 Almak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun....

voltonero

Üye
sony de alınabilecek modeller yada aldığınız zaman gerçekten memnun kalabileceğiniz modeller w ve üstü serilerdir.dr.elektro arkadaşımızın söylediği 40w5730 modeline baktım zaten çok iyi olan bir model ve fiyatıda çok cazipmiş ist.bil.de kesinlikle tercih sebebi olur.

iyi akşamlar...

tzt

Üye
Valla SONY düşünüyorsanız farkını verin 40Z5500 alın derim ben.. HD-1920X1080 Çözünürlük-100.000 KONTRAST-200HZ-4HDMI-USB-JPEG-MP3..Bu cihazın hızına yetişilmiyor..Bu linke tıkla yardımcı olabilir sana..

WANTED1516

Üye
ARKADAŞLAR 40W5730 ARAŞTIRDIM EN İYİ FİYATTA VE ÖZELLİKLERİNİ İÇEREN LİNK İ YOLLUYORUM BENCE Bİ GÖZ ATIN.ÜRETİMDEN KALKAN ÜRÜNLER İLE DE KIYASLIYA BİLİRSİNİZ....

gazi27

Üye
S.a arkadaşların sözleri yabana atılacak gibi.ben sony markasını çok begeniyorum ama fiyatları çok pahalı olmakla beraber bulunmasıda baya zor.benin istegim arkadaşlardan sony olarak uygun fiyatlı ürünlere nerden bakabilirim..şimdiden tşk

TAMTAMER43

Üye
GERCEKTEN GUZEL BİR TV ALMAK ICIN ARASTIRDIM VE GORDUGUM KADARIYLADA EN UCUZ ISTANBUL BILISIM DE ALMAK ICIN GELICEM SONYIN TURKIYEDEKI BAYII GALIBAAA ARKADASLAR GIRIN SIZDE BAKIN

obgz

Üye
Arkadaşlar sony kalitesi tartışılmaz herkes bilir. Sony wserisinin w5820 modelleri var içerisinde dahili uydu alıcısı var sony almak isteyenlerin 40w5820 modelini bir incelesin derim...

LADY_samuray

Üye
EVET BENDE İNCELEDİM DAHİLİ RECEİVER OLMSI ÇOK AVANTAJLI AYRICA 100HZ 100.000:1 KONTRAST ORANI BRAVİA ENGİNE 3 TEKNOLOJİSİ VAR BİR DEFA MUTLAKA GÖRÜLMESİ GEREKEN BİR TV...

derya03

Üye
bence de artık p serisinin yerini w serisi fazlasıyla aldı. ve artık z serisi bile düşünülmeli derim ben. 40Z4500 ya da 40Z5500 mükemmel cihazlar

tzt

Üye
Verdiğiniz linklerden araştırdığım kadarıyla şuanda en iyi fiyat istanbul bilişimde gözüyor.w serısının fiyatıı istanbul bilişim de çok düşük..Hiç bir yere bakmayın ben çok araştırdım.En iyi fiyat istanbul bilişimde

Can_1984

Üye
Ben de bircogunuz gibi sony nin kaliteyi temsil ettigini dusunuyordum. taki Bravia televizyonumu alincaya kadar. LCD İlk kurulduğunda sadık bir sony kullanıcısı olarak Cyber-shot kameramı şakırt die TV ye bağladım ve boydan boya bir pixel sırasının ağrızalı olduğunu farkettim ancak camerayı söküp tv yayınına donunce pixellerin duzelmesiyle bu sorunu onemsemedim (kablodandır uyumsuzlukdur dedim geçtim). Ancak birkac gun once Bu pixeller iyice iflas etti.

Bize urunu satarlarken 5 yıl toplam garanti ve 2 yıl degistirme garantisi oldugunu soylemeleri kararımızda cok etkili olmustu. ancak su anda genel merkezdeki yetkililer, yetkili servis camura yatmakta ve bizi savsaklamak icin 1000 turlu manevra yapmakta. Bunun yanı sıra servisin birkaç tutarsız sözü ve doğru konuşmadıklarını yakalamam güvenimi iyice sarsdı ancak TV'm (bebeğim) ellerinde olduğu için sesimi çıkaramıyorum. Ama asıl sony yi ebedi düşmanım haline getiren Yetkili servis dedikleri etkisizlerin -ki kendileri ece servis olur- sanki biz onlara bozuk mal satmışız gibi telefonda bize hönkürmesi hatta fırça atmasıdır.

1. Hadi bu ürünü fabrikadan kontrol etmeden arızalı çıkardın
2. hadi 2 yıl değiştirme var diosun sonrada değiştirmiyosun
bunlar bi yere kadar da o servisdeki ali bey bana nie o kadar kızdı onu anlamadım bozuk televizyon aldım die mi yoksa bana vaad edilen hizmeti istiyorum die mi bilemedim ama beni çok üzdü.

Şimdi diycesiniz ki madem sen Japon görünümlü TAYVAN malı televizyonu gittin aldın sana müstahaktır. O zaman cevap veremem size. Haklısınız hak ettim galiba

2700 lira yerine 4000 liraya kıysaydım şimdi ALMANYADA tasarlanmış ALMANYADA üretilmiş harbi ALMAN malı LOEWE TV mi canavar gibi izliyodum.

Bi daha da sony almam.

karakanat29

Üye
kimse ama hiç kimse som model fiyatına modeli geçmiş bir ürün almak istemez w5500 veya z5500 modeli varken p5500 e aynı parayı vermek akıl karı olmasa gerek...

Hanguk.Mina

Üye
40W5730 bence teknolojiyi yakından takip etmek lazım...:oke:

EKRAN GENİŞLİĞİ: 40"(102cm) Ekran Genişliği
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük - HD-
KONTRAST: 100.000:1 Kontrast
PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

Bravia Engine 3 ,USB Media Player ,MotionFlow 100 Hz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt