sony 32v5500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknolojixss

Üye
    Konu Sahibi
sony 32v5500
32' lcd tv almak istiyorum ,sony 32v5500 modeliyle ilgileniyorum,araştırdım özellikleri çok iyi,ve 5 yıl garantili,en çok ta bu cazip geldi,sizce bu model alınabilir mi?uygun fiyatla nasıl alabilirim

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Düşündüğünüz model çok iyi tabi biraz daha üstü 32w5730 da düşünebilirsiniz veya bir alt modeli 32S5550 de olabilir bu kadar çeşidin içerisinde tabiki insan zorlanıyor size hak veriyorum belki şu analiz sitesi işinizi kolaylaştırır iyi alışverişler.

LADY_samuray

Üye
Bu seçeneklere bir ilave yapmak istiyorum düşünenler için oda 32V5800 bir inceleyin derim...

voltonero

Üye
arkadaşım verdiğin alternatif modeller de uygun ama bence 32v5500 e baktımda özellikleri ve fiyatı göz önüne alındığında bence ilk tercihiniz 32v5500 olsun. ist bilişim fiyatlarını baz alarak söyledim piyasadaki en uygun fiyatlar bu firmada....

derya03

Üye
32v5820 de 32v5500 den farklı olarak entegre recever farkı bulunmakta. belki fiyat olarak öne geciyo ama kalabalıktan kurtulmak için özellikle bana cok cazip gelen bi özellik bu..

Can_1984

Üye
Ben de bircogunuz gibi sony nin kaliteyi temsil ettigini dusunuyordum. taki Bravia televizyonumu alincaya kadar. LCD İlk kurulduğunda sadık bir sony kullanıcısı olarak Cyber-shot kameramı şakırt die TV ye bağladım ve boydan boya bir pixel sırasının ağrızalı olduğunu farkettim ancak camerayı söküp tv yayınına donunce pixellerin duzelmesiyle bu sorunu onemsemedim (kablodandır uyumsuzlukdur dedim geçtim). Ancak birkac gun once Bu pixeller iyice iflas etti.

Bize urunu satarlarken 5 yıl toplam garanti ve 2 yıl degistirme garantisi oldugunu soylemeleri kararımızda cok etkili olmustu. ancak su anda genel merkezdeki yetkililer, yetkili servis camura yatmakta ve bizi savsaklamak icin 1000 turlu manevra yapmakta. Bunun yanı sıra servisin birkaç tutarsız sözü ve doğru konuşmadıklarını yakalamam güvenimi iyice sarsdı ancak TV'm (bebeğim) ellerinde olduğu için sesimi çıkaramıyorum. Ama asıl sony yi ebedi düşmanım haline getiren Yetkili servis dedikleri etkisizlerin -ki kendileri ece servis olur- sanki biz onlara bozuk mal satmışız gibi telefonda bize hönkürmesi hatta fırça atmasıdır.

1. Hadi bu ürünü fabrikadan kontrol etmeden arızalı çıkardın
2. hadi 2 yıl değiştirme var diosun sonrada değiştirmiyosun
bunlar bi yere kadar da o servisdeki ali bey bana nie o kadar kızdı onu anlamadım bozuk televizyon aldım die mi yoksa bana vaad edilen hizmeti istiyorum die mi bilemedim ama beni çok üzdü.

Şimdi diycesiniz ki madem sen Japon görünümlü TAYVAN malı televizyonu gittin aldın sana müstahaktır. O zaman cevap veremem size. Haklısınız hak ettim galiba

2700 lira yerine 4000 liraya kıysaydım şimdi ALMANYADA tasarlanmış ALMANYADA üretilmiş harbi ALMAN malı LOEWE TV mi canavar gibi izliyodum.

Sony benim icin bitmisdir bi daha da gelmem

noumasel

Üye
evet sony nin herşeyden önce 5 yıl garantisi herşeyin önüne geçiyor tabi nirde marka güvenirliğinide eklersek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt