HD 1080 1920 x 1080 piksel görüntü çözünürlüğü ile spor müsabakalarının, filmlerin ve oyunların tadını muhteşem High Definition ayrıntısında çıkarın.Görüntü Bulanıklığı Azaltma Özellikli Motionflow 100Hz Geleneksel 50Hz TV'lere kıyasla iki kat daha fazla görüntü sunan bu teknolojiyle spor karşılaşmaları ve aksiyon filmlerindeki hareketli sahnelerde akıcı ve net görüntü elde edin Wi-Fi Ready Kablosuz adaptörü veya USB dongle ekleyerek kablo karmaşası olmadan kablosuz ev ağınıza kolayca bağlanın. BRAVIA Internet Video TV'nizi doğrudan İnternet'e bağlayarak çevrimiçi hizmetlere erişin, tam ekran video akışı sağlayın ve kaçırdığınız TV programlarını izleyin (kullanılabilen hizmetler ülkeye göre değişir),DLNA Evin herhangi bir yerinde bulunan dizüstü bilgisayar, cep telefonu veya müzik çalar gibi uyumlu cihazlardan BRAVIA'nıza film, müzik ve fotoğraf aktarın
BRAVIA ENGINE 3 Görüntüleri etkileyici ayrıntılar, en iyi kontrast oranı ve gerçekçi renk tonlarıyla görüntüleyin,USB Media Player USB'den oynatma özelliğiyle TV'nize bir USB cihazı takıp filmlerin, fotoğrafların ve müziğin tadını çıkarın, Cinema Mode Eşsiz film benzeri dokulara, renk ve parlaklık ayarlarına sahip iki farklı sinema modundan birini seçip gerçek sinema tecrübesini evde yaşayın, Ambient Sensor TV'niz odadaki ışığın parlaklığını ve renk sıcaklığını algılayarak görüntü kalitesini en uygun biçimde ayarlar, böylece göze hoş gelen görüntülerin keyfini çıkarabilirsiniz
4HDMI giriş (2 arkada, 2 yanda, tümü CEC'li), Blu-ray Disc ve PLAYSTATION®3 gibi High Definition kaynaklara bağlanmayı daha da kolaylaştırır yukardarıda belirtiğim özeliklerden sonra 37ex500 serisini görmeden lcd tv almaya kalkmazsınız sarım , 37ex500 lerde kulanılan yeni tasarımda gerçekten çok hoş bir hava katmış kasanın alt kısmındaki metalik şerit benım çokhoşuma gitti. bu arada cihazı canlı olarak ilk gören kişilerden biri benım dir sanırım. çünkü cihazı mecidiyeköyde bulunan istanbul bilişim mağazasında daha teşhire yeni açarken çalışna arkdaşlarla birlikte inceleme fırsatını yakaladım arkadaşlar 37ex500 40ex402 astılar bende bu arada 37ex500 karıştırmaya başladım şunu söyleye bilirimki 37EX500 w5500 srilerine oranla daha parlak ve daha canlı bir görüntü veriyor. yukarıda bahsetiiğim gibi kulnadılkarı 100 hz ve BE3 işlemciside 37ex500 ün görüntü kalitesnin çok net ve keskin olmasını sağlıyor. o anda usb den diveo oynattığınıda test ettik .ve hatta arkdaşlardan bir tanesi 720p görüntü kalitesindeki yüklediği usb bellekten videooynattırdı yanı hd videoda oynatıyor diye bilirim. beni en çok sevindiren yanıda sony 37EX500 fiyatı oldu hep yeni seriler çok pahalı gelier diyordum ama istanbulbilişimin perakende satış fiyatını görünce yanıldığımı anladım diye bilirim arkdaşlar.. görevli arkdaşlarla fiyat kosunda da biraz konuştum firma ürünlerinin ithalatını kendilerinin yaptığını arada 2 ve 3 cü bir firma olmadığını söylediler banada gayet mantıklı geledi. garanti sürreside hangi satıcı firma kaç yıl veriyorsa aynı süreç geçerli ve benı şaşırtan en büyük farklarıda ÖLÜ PİKSEL GARANTİSİ oldu . sanırım benım alış veriş yapacağım yer belli oldu . ben istanbul bilişim reklemını yapmıyourm bazı yorumlar okudum firma hakkında tabi benımde soru işaretlerim oldu kafamda ancak görevli arkdaşlarla konuştuğunuzda yazılan ve söylenen lafların ne maksatlı olduğunu sizlerde kolayca anlayacaksınız. lafın kısası SONY 37EX500 37" lcd almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle bu modeli bir incelesinle derim .
--------------- Ekleme ---------------
hocam o bir hafta doldu

37ex500 istanbul bilişimin stoklarına var şuanda aşağıda yazdım zaten teşhirlerine asarken bende oradaydım yazdıklarımın hepsini birebir görerek yadım 37ex500