Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sonunda
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doqukans2
Üye
Konu Sahibi
sonunda
bayadır araştırıyorum sonunda karar verdim telefonumu (xperia u) ROOT luyorum garanti dışı kalmasınıda göze aldım mecbur yapacak bişe yok yardımları için taylan08e teşekkür ederim bide cmod10 cm9 mu ? u ya hangisi gider
Xelord
Üye
cm10 jellybean ama daha tam oturmadı stabil değil. cm9 ics, daha stabil. U da nasıldır bilmem de ben ray'e cm9 yükledim beğenmedim pek, UltimateHd rom yükledim. xda da sürüyle rom var biraz araştır bence
Ama denersin. CWM kurduktan sonra backup al. Romu kurar denersin beğenmez diğerini kurarsın Backup almayı unutma.
taylan08
Üye
önemli değil her zaman cm 10 u p sola ya daha cıkmadı yani kullanıcılara daha sunulmadı çünki aşırı derecede bug var ve halen daha çözülüyor cm9 da iyi bi rom ama antutu da test ettiğimde nerdeyse 7000 puan alamayacak ama diğer .54 custom romlarda rahat 7000 alıyor bi yandanda şöyle bi durum var testler değişken oldugu içine hangisinde gözle görülür performans alırsanız o daha iyidir
muharrem48
Üye
Arkadaşlar root rom ne demek xperialarda ne ise yarıyor ?
bayadır araştırıyorum sonunda karar verdim telefonumu (xperia u) root luyorum garanti dışı kalmasınıda göze aldım mecbur yapacak bişe yok yardımları için taylan08e teşekkür ederim bide cmod10 cm9 mu ? U ya hangisi gider