sonunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
sonunda
bayadır araştırıyorum sonunda karar verdim telefonumu (xperia u) ROOT luyorum garanti dışı kalmasınıda göze aldım mecbur yapacak bişe yok yardımları için taylan08e teşekkür ederim :) bide cmod10 cm9 mu ? u ya hangisi gider

• Beğen
Tepkiler: taylan08

Xelord

Xelord

Üye
cm10 jellybean ama daha tam oturmadı stabil değil. cm9 ics, daha stabil. U da nasıldır bilmem de ben ray'e cm9 yükledim beğenmedim pek, UltimateHd rom yükledim. xda da sürüyle rom var biraz araştır bence :)

Ama denersin. CWM kurduktan sonra backup al. Romu kurar denersin beğenmez diğerini kurarsın :) Backup almayı unutma.

taylan08

Üye
önemli değil her zaman :) cm 10 u p sola ya daha cıkmadı yani kullanıcılara daha sunulmadı çünki aşırı derecede bug var ve halen daha çözülüyor cm9 da iyi bi rom ama antutu da test ettiğimde nerdeyse 7000 puan alamayacak ama diğer .54 custom romlarda rahat 7000 alıyor bi yandanda şöyle bi durum var testler değişken oldugu içine hangisinde gözle görülür performans alırsanız o daha iyidir :)

muharrem48

Üye
Arkadaşlar root rom ne demek xperialarda ne ise yarıyor ?

sekil_27

sekil_27

Üye
bayadır araştırıyorum sonunda karar verdim telefonumu (xperia u) root luyorum garanti dışı kalmasınıda göze aldım mecbur yapacak bişe yok yardımları için taylan08e teşekkür ederim :) bide cmod10 cm9 mu ? U ya hangisi gider

kardeş boot kilidini kaldir önce:sonra bu romlari kurabilirsin;eksik bilgiylen yapmayin ;

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
*#*#7378423#*#* yapıyorum bootloader unlock allowed yes yazıyor? Ne anlama geliyor

taylan08

Üye
bootloader kilidin acılmamış diyor

taylan08

Üye
bu konuda hepsi yazıyor resimli bir şekilde herşey anlatılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt