Sonunda Patch yapmayı becerdim ama....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roce

roce

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Patch yapmayı becerdim ama....
Arkadaşlar uzun bir süredir sx1 uzmanı çok kişiye başwurduğum halde kimseden patch konusunda yardım görmedim(luckyesref hariç). Ama kendisine başwurmadığım halde bugün ocu77 arkadaşımız kendi waktinden fedakarlık ederek benim telefona patch yapmamı sağladı. Tam 25 pm attı bana. Dile kolay 25 pm. Ona çok teşekkür edyorum bütün forum huzurunda. Çok saolasın ocu77...:good:

ocu77

ocu77

Üye
teveccühün kardeş..sende sağolasın..yaşasın sx1 kardeşliği..:anlas:

turgay89

turgay89

Üye
oncelikle hayırlı olsun.. roce senin de bana yaptıkların icin cok tesekkur ederim..

roce

roce

Üye
    Konu Sahibi
turgay89' Alıntı:
oncelikle hayırlı olsun.. roce senin de bana yaptıkların icin cok tesekkur ederim..
Önemli deil turgay89 ne demek. ocu77ninde dediği gibi yaşasın sx1 kardeşliği...:good:

roce

roce

Üye
    Konu Sahibi
ocu77' Alıntı:
teveccühün kardeş..sende sağolasın..yaşasın sx1 kardeşliği..:anlas:
Yaşasın sx1 kardeşliği... Bu işte gerçekten ustasın ocu77...

Treable

Treable

Üye
biraz çevirdikten sonra buna maxicep kardeşliği desek diyorsum hani, ama kızıyorsanız şeyy ne bileyim, yani. kem....küm... :)

roce

roce

Üye
    Konu Sahibi
Başta sx1 kardeşliği sona maxicep kardeşliği... :ehe:

ocu77

ocu77

Üye
luckyesref

luckyesref

Üye
Sağolasın roce çalışmalarının devamını dilerim.yaptığın patchin özelliklerini yazar mısın?

ua_yako

ua_yako

Üye
aßi ßeN daHa oNce ßu KeLiMeyi duyMadiM Fransiz KaLdiM oLaya !..KeLime aNLamini soLerMisiniz ßaNa reca etseM ???

roce

roce

Üye
    Konu Sahibi
luckyesref' Alıntı:
Sağolasın roce çalışmalarının devamını dilerim.yaptığın patchin özelliklerini yazar mısın?
5 tane özelliği war ama hepside çok işe yarar.
1. uninstall dosyalarını c den e ye alma patchi (4 mb lık c sürücüsünü birde yüklediğimiz proların uninstall dosyaları ile şişirmeyelim)
2. formattan sonra tarih saat ayarlarını koruyan patch
3. tuşlar kilitli msjını kaldıran patch
4.gereksiz msjları kaldıran patch (şarja takınca şarj oluyor msjı gibi)
5.kapama +tuşları kilitleye basınca restart yaptıran patch.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt