sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bayada ucuza almış adam :P

SilentOne

SilentOne

Üye
ooo sen direk ticaret kardeş ya :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen allah daha çok versin:D

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
Allah daha çok versinde... hayırlıysa versin :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Eyvallah beyler

valent

valent

Üye
:oke:

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
emre bi soru sormuştum uyuma ya :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Ben vereyim her yerde C7'nin üstüne şu an 50 Tl verip tertemi n8 alabilirim ama biraz tadını çıkarayım :naughty:

Toros542

Toros542

Üye
Dün sabaha karsı belle ile ilgili nokia ya mail atmıstım.aksam üzeri de aradılar.bellenin ne zaman cıkacagını sordum.m.temsilcisi burcu hanım bellenin suan itibariyle net olmamakla birlikte subat ayı icinde yüklenebilecegini söyledi.fakat kesin bir tarih veremiyoruz.hala test asamaları yapılmakta dedi.benim asıl sormak istedigim suan anna daki sarj sorunuydu.cihazı 3g de kullandıgım zaman sarjı cok cabuk bitiyor.ama gsm modunda kullandıgım zaman ise yaklasık 2-3 gün gidyor dedim.burcu hanım belle ile bu tür sorunları yasamayacagımızı ve biraz daha beklememizi söyledi.anlasılan bu belle nin bize gelmesi subat sonunu bulacak gibi görünüyor.benim anladıgım nokia,TÜRKİYE de cok yavas hareket ediyor.ne dersiniz?

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 iniver üzeine 200 tl koy 701 al

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia türkiye'nin haberi yok gelişmelerden ama bu gidişle şubat sonunu bulacak gibi görünüyor belle'nin..bütün siteler görünüşünü değiştirdi en basit örnek türkiye sitesi hala aynı..belle ile ilgili değil belki ama gelişmeler geç geliyor türkiyeye..benim için tr dil içeren bir belle fwsinin navifirm e düşmesi yeterli :)

valent

valent

Üye
Tr dil olsun benim olsun...

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
bugün bağcılar vatan'dan fotoğraf makinesi aldım açılış olduğu için %25 indirim yapıolardı. o sıradada bi bakiyim dedim n8 im ne kadar oldu die 990 dedi. bide dioki nokia almanızı hiç tavsiye etmem nokia batıo hiç geleceği yok filan dedi symbiandan dolayı. bende dedimki yeni yazılım gelio belle die adamda o neki? dio. symbian'ın bi modelidir kesin ve isminide değiştirip symbian değil süsü veriolar filan dedi. bende hayır symbian değil bu. symbian'dan çok farklı herşeyiyle (hız vs.) dedim. adamda öle kaldı çünkü bi bilgisi yoktu bu belleyle ilgili. yani burda bahsettiğim şey türkiyede teknolojiyle uğraşan ve çalışan insanların bile bişi bilmediği ortaya koyuluyo :)

Üst Alt