sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4253995' Alıntı:
yaw şubatta gelmez. Emin olun bundan :) Hem belle çıktığı zaman aynı anda tüm telefonlara yüklenemz. Navifirm ve ovi çöker :kop2: Çökmez diyen insanlar yaklaşık tahmini 5 milyon nokia kullanıcısı bu güncellemeyi bekliyor. Herkes sabırsız artık. Çöker her türlü çöker. Yani yine sırayla gelecek türkiye en az 15 gün sonra gelir. En fazla 1 ay. Bakın görün.
eğer 1 şubattan itibaren dağıtım başlanırsa bişi olmaz

cyber

cyber

Üye
bu kez anna gibi değil belle hazır her yere aynı anda çıkcak

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4253995' Alıntı:
yaw şubatta gelmez. Emin olun bundan :) Hem belle çıktığı zaman aynı anda tüm telefonlara yüklenemz. Navifirm ve ovi çöker :kop2: Çökmez diyen insanlar yaklaşık tahmini 5 milyon nokia kullanıcısı bu güncellemeyi bekliyor. Herkes sabırsız artık. Çöker her türlü çöker. Yani yine sırayla gelecek türkiye en az 15 gün sonra gelir. En fazla 1 ay. Bakın görün.

​sen şimdi neden bizim yaptığımız voltran'ı bozuyorsun ki :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Kılınç
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​aynen şurda şafak sayıyoruz uslu uslu çomak sokulmasın bi :)

Batuc6

Üye
İyimiş

Batuc6

Üye
Peki belle güncellemesi c6 için çıkmayacak mı veya diğer telefonlar için?Çıkcaksa tarihi falan belli mi acaba?

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
idaa'ya girerim en geç 2 hafta içinde çıkçak belle :D artık işi kumara bağladım :) beni ne hale soktun nokia yaaaaa :/ sinirimden avatarımdaki gibi olmaya başladım :D

valent

valent

Üye
idaa'ya girerim en geç 2 hafta içinde çıkçak belle :D artık işi kumara bağladım :) beni ne hale soktun nokia yaaaaa :/ sinirimden avatarımdaki gibi olmaya başladım :D
Sen öyle diyorsan öyledir :tebessüm:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benki ondört yıllık nokia kullanıcısıyım bu ciddiyetsizlik benide sogutmaya basladı adam gibi bi tarih verirsin cıkarırsın güncellemeni sıkıldım valla

Üst Alt