sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

fairtail

Üye
sıka sıka diş kalmadı

valent

valent

Üye
Malesef

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yeter artık acmayın su konuları ya

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: polluxea♪
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu konu açılalı uzun zaman oluyor beyler , sorun yok bence .

cyber

cyber

Üye
şafak=9

SARACX

SARACX

Üye
Sayın belle severler bu güncelleme en geç şubattamı çıkar bazı siteler bu hafta diyor da ...
şafak=8

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​1 şubattan önce gelmez bence..atarsa 7 :)

fikret3968

fikret3968

Üye
:alkis

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yeni habere göre 8 şubat yazmış nokia viyetnam sitesinde

SilentOne

SilentOne

Üye
ozaman bze 10 gun snra çkar

isra_kusay

isra_kusay

Üye
Arkdaşlar ben nokia 700 kulanıcısıyım cihazda Balle işletim sistemi var daha önce Annayıda kulandım aralarında dağlargibi fark var yani Balle çok güzel ve çok seri birşekilde çalışıyor telefonun menüsü sugibi akıb gidiyor ve anna gibi diğer [h=3] lar gibi menüde araçlar uygulamalargibi değil yani bütün özelikleri[/h]masa üstünde dağıtılmış bir vaziyette aynı android ve bada gibi olmuş ve hata onlardanda daha özelikli olmuş bazı arkdaşlar Balle için uygulamalar oyunlar programlar temalar yok diyorlar siz onlara bakmayın oviye girin görün ben bir sürü oyun uygulama tema vedaha birsürü program yükledim ve hepside sorunsuz çalışıyor yani program bulmada hiç sıkıntı çekmezsiniz herkese Balleyi tavsiye ederim herkesin beklemesinde fayda var, Saygılarımla.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkdaşlar ben nokia 700 kulanıcısıyım cihazda Balle işletim sistemi var daha önce Annayıda kulandım aralarında dağlargibi fark var yani Balle çok güzel ve çok seri birşekilde çalışıyor telefonun menüsü sugibi akıb gidiyor ve anna gibi diğer lar gibi menüde araçlar uygulamalargibi değil yani bütün özelikleri

masa üstünde dağıtılmış bir vaziyette aynı android ve bada gibi olmuş ve hata onlardanda daha özelikli olmuş bazı arkdaşlar Balle için uygulamalar oyunlar programlar temalar yok diyorlar siz onlara bakmayın oviye girin görün ben bir sürü oyun uygulama tema vedaha birsürü program yükledim ve hepside sorunsuz çalışıyor yani program bulmada hiç sıkıntı çekmezsiniz herkese Balleyi tavsiye ederim herkesin beklemesinde fayda var, Saygılarımla.

Sağolasın paşam,zaten bekliyoruz...

cengizx1

cengizx1

Üye
ya heryerde belle gelcek subatta yazı neden konu kırlılıgı yapıonuz kı anlamadım gıttı konu kilit lütfen..!

valent

valent

Üye
Ama şubatta çıkacağını bildiren ilk konu buydu.

----------Eklendi @ 20:00:10 ---------- Yazıldı @ 19:59:44 ----------

Başka bir şey gelmez elden.Bize sızıntı bile yok!
Beklendiğine değecekmi oda tartışılır

FlaxLy

FlaxLy

Üye
yaw şubatta gelmez. Emin olun bundan :) Hem belle çıktığı zaman aynı anda tüm telefonlara yüklenemz. Navifirm ve ovi çöker :kop2: Çökmez diyen insanlar yaklaşık tahmini 5 milyon nokia kullanıcısı bu güncellemeyi bekliyor. Herkes sabırsız artık. Çöker her türlü çöker. Yani yine sırayla gelecek türkiye en az 15 gün sonra gelir. En fazla 1 ay. Bakın görün.

Üst Alt