sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Yakın alan teknolojisi işte bluetootha filan gerek olmadan telefonları tokuşturup veri transferi yapabiliyosun ayruca nfc li telefonu chip olarak kullanabiliyosun kredi kartı vs :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ee gelsin artık sıktı bu nokia insanın hevesini kursağında bırakıyorlar

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar şuan tarihiyle saat 10:55 21 01 2012 cumartesi nokia müşteri temsilcisini aradım belle yazılımı ne zaman çıkacak diye bana söylenen şuan belli değil dedi test aşamasında kesin bir tarih vermedi istiyen arkadaşlar sizde arayın no 444 3665 böyle giderse daha çok bekleriz canım çok sıkıldı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
onların dediğine bakma sen bir halt bildikleri yok..nokia shop'a sormuştum 1 ay önce ne zaman geliyor diye daha adını duymamış çocuk..hadi onu geçtim hiç mi internette gezinmiyorsun firmanla ilgili haberleri takip etmiyorsun..kaynak olarak sadece nokia2nın resmi twitter ve facebook hesabını takip etmek en doğrusu

saynesim

saynesim

Üye
eyvallah kardeşim rahatladım biraz sağol

cyber

cyber

Üye
az kaldı hadi bakalım

relling

relling

Üye
inş çabuk gelir

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Umarız çabuk gelir..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben günde en az 10 kere kontrol ediyorum gerek navifirm geren twitter da nokia belle trend olarak gerekse google'da..eminim diğer arkadaşlar da aynı şekilde takiptedir..gözden kaçırmamız imkansız yani :)

relling

relling

Üye
Bi C6 ya çıkmadı sızıntı belle yoksa bu kadar meraklanmazdım ya :D kullanmak farklı izlemek farklı :D

valent

valent

Üye
umarım çabuk gelir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Şubatın ilk haftası navide olur .

valent

valent

Üye
euro2 variantı çıkar çıkmaz direk flash atacağım

valent

valent

Üye
Tabi sonuçta test sürümleri kullanıyoruz biraz sıktı ama 2 3 hafta daha idare eder

----------Eklendi @ 18:02:44 ---------- Yazıldı @ 18:01:26 ----------

Ben çincesini bile atarım . Çakma belle sıktı .
Sistemi nasıl olsa ezbere biliyoruz diyorsun yani çince olsada kullanırız yakışır :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
az kaldı ya 10 gün flen :D

serinaga

serinaga

Üye
YAW daha gelmedi mi şu resmi sürüm ? Gelsede SKYPE'ı kullansak :(

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gelmedi malesef . :(