ben burda N8'le N9'u kıyaslamadım ki zaten dostum o nerden cıktı ?
ben C7'yi N8'le kıyaslamam,neyini kıyaslıyım ? symbian^3 ailesinin en yenisi 701,N8'le C7'nin arasında kac model var sanyosun ?
çesitlilik olsun dye cıkarılmıs bi model yani..N8'e üstün hiç bi tarafı yok C7'nin nfc'den baska bsey söyle lütfen ?
diger türlü nerden kıyaslarsan kıyasla N8'in ya altında ya da aynı özellikleri...gelişmiş ne özelligi var hala bi cevap alamadım ? ve hız konusunda sorduklarımında cevabını alamadım dostum ??
fabrikadan çıkmaya başladı da bu sığırlar neden hala yayımlamayıp iki ay bekliyor onu anlamadım![]()
tatlım bu yorumunu görmemiş oliyim!!! seni kınıyorumya elbette daha üstün diyemeyiz ama genel olarak daha sağlam daha ince ve de daha hızlı çalışan bir telefon(tabi bu isteklere ve arzulara bağlı) nasıl bakıldığında göre değişir elbette N8 symbian 3 ün amiral gemisi ama C7 daha yeni bir telefon oluyor N8 e göre. yani bir de şöyle düşün şimdi 12 mp kamra olsaydı C7 de sence ne derdin sen? daha ince daha sağlam 12 mp kamera ve NFC e biraz daha iyisi yani ama kamera olmadığı için biraz gelişmiş diyorlar
canım bide yüzünü filan yıka sora bi daha karşılaştır n8 ile c7 yi o zaman hangisinin daha iyi olduğunu sende anlayacaksın
c7 nin tek artısı nfc olması ama o şuan çok gereksiz bişi yani 2-3-4 yıl sora tam olarak kullanılmaya başlanır bence. o zamana kadar da biz zaten telefonları değiştirmiş oluruz 
siz belle yükleyince n8 e daha da aşık olursunuz o zaman desenetatlım bu yorumunu görmemiş oliyim!!! seni kınıyorumcanım bide yüzünü filan yıka sora bi daha karşılaştır n8 ile c7 yi o zaman hangisinin daha iyi olduğunu sende anlayacaksın
c7 nin tek artısı nfc olması ama o şuan çok gereksiz bişi yani 2-3-4 yıl sora tam olarak kullanılmaya başlanır bence. o zamana kadar da biz zaten telefonları değiştirmiş oluruz

:d :dsiz belle yükleyince n8 e daha da aşık olursunuz o zaman desene:d :d
siz belle yükleyince n8 e daha da aşık olursunuz o zaman desene![]()
![]()
: 

polluxea♪;4201449' Alıntı:valla ben gayet kullanyorum..evde HDMI destekli tv ya da pc kullanan herkesinde kullandgna eminim
----------Eklendi @ 10:29:04 ---------- Yazıldı @ 10:27:36 ----------
dostum bu yaptgn cook sağduyulu bsey senin yaptgnı suan forumda cook az kişi yapar,hatayı kabul etmek büyük erdemdir kutluyorum seni![]()
![]()