sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
iyi de arkadaşım N series diye N8 ile N9 bir çatıda kıyaslanmaz. N8 symbian ^3 ailesinin üyesidir. ve de eski üyelerindendir. C7 ise hem C serisinin en iyisi hemde symbian^3 ailesinin en yenilerindendir o konumdan kıyasla bir de ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
C7 Symbian ^3 en yeni mi N8 ve C7 takribi aynı zaman diliminde çıktı piyasaya hadi 701 603 filan en yeni desen anlıyacağımda bu bi garip olmuş ...

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
:) :) ben burda N8'le N9'u kıyaslamadım ki zaten dostum o nerden cıktı ? :) ben C7'yi N8'le kıyaslamam,neyini kıyaslıyım ? symbian^3 ailesinin en yenisi 701,N8'le C7'nin arasında kac model var sanyosun ? :) çesitlilik olsun dye cıkarılmıs bi model yani..N8'e üstün hiç bi tarafı yok C7'nin nfc'den baska bsey söyle lütfen ? :) diger türlü nerden kıyaslarsan kıyasla N8'in ya altında ya da aynı özellikleri...gelişmiş ne özelligi var hala bi cevap alamadım ? ve hız konusunda sorduklarımında cevabını alamadım dostum ??

----------Eklendi @ 00:58:44 ---------- Yazıldı @ 00:57:57 ----------

bnada öyle geldi dostum da neyse .... :D

• Beğen
Tepkiler: ELECTRONİC
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Mert , dostum yorumunu saçma buldum . Bizim telefon N8 ' in gelişmişiyse niye Hdmi yok ? N8 multimedya olarak C7 ' den daha üstün fakat sen en son çıkanı üstin saymışsın doğru muyum ?

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
sanırım nokia geriye dogru gelişyo dostum onu anlıyoruz burdan :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
fabrikadan çıkıp mağazalara sevk edildi ilk belleli s3 cihazlar ama hala navifirm e düşmedi yazılımları..

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
ya elbette daha üstün diyemeyiz ama genel olarak daha sağlam daha ince ve de daha hızlı çalışan bir telefon(tabi bu isteklere ve arzulara bağlı) nasıl bakıldığında göre değişir elbette N8 symbian 3 ün amiral gemisi ama C7 daha yeni bir telefon oluyor N8 e göre. yani bir de şöyle düşün şimdi 12 mp kamra olsaydı C7 de sence ne derdin sen? daha ince daha sağlam 12 mp kamera ve NFC e biraz daha iyisi yani ama kamera olmadığı için biraz gelişmiş diyorlar
tatlım bu yorumunu görmemiş oliyim!!! seni kınıyorum :D canım bide yüzünü filan yıka sora bi daha karşılaştır n8 ile c7 yi o zaman hangisinin daha iyi olduğunu sende anlayacaksın :) c7 nin tek artısı nfc olması ama o şuan çok gereksiz bişi yani 2-3-4 yıl sora tam olarak kullanılmaya başlanır bence. o zamana kadar da biz zaten telefonları değiştirmiş oluruz :)

• Beğen
m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
çıkarsa güze lolur

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Off Cfw yüklemek istemiyorum gelsede bi an önce yüklesek :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
tatlım bu yorumunu görmemiş oliyim!!! seni kınıyorum :D canım bide yüzünü filan yıka sora bi daha karşılaştır n8 ile c7 yi o zaman hangisinin daha iyi olduğunu sende anlayacaksın :) c7 nin tek artısı nfc olması ama o şuan çok gereksiz bişi yani 2-3-4 yıl sora tam olarak kullanılmaya başlanır bence. o zamana kadar da biz zaten telefonları değiştirmiş oluruz :)
siz belle yükleyince n8 e daha da aşık olursunuz o zaman desene:D :D

• Beğen
Tepkiler: man20
MertcaN9

MertcaN9

Üye
tamam anladım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp teslim oluyorum :kop: elbette N8 daha üstün bir cihaz ama hani daha sonra çıkan bir cihaz olduğu için gelişmiş dedim ben c7 için tabi kullananların söylediği yorumlar doğru özellikle de HDMI konusu

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
şimdi hdmı az buz bir özellik değil yane

Toros542

Toros542

Üye
hdmı ı kac defa kullandınız acaba suana kadar?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla ben gayet kullanyorum..evde HDMI destekli tv ya da pc kullanan herkesinde kullandgna eminim

----------Eklendi @ 10:29:04 ---------- Yazıldı @ 10:27:36 ----------

dostum bu yaptgn cook sağduyulu bsey senin yaptgnı suan forumda cook az kişi yapar,hatayı kabul etmek büyük erdemdir kutluyorum seni :) :good:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
polluxea♪;4201449' Alıntı:
valla ben gayet kullanyorum..evde HDMI destekli tv ya da pc kullanan herkesinde kullandgna eminim

----------Eklendi @ 10:29:04 ---------- Yazıldı @ 10:27:36 ----------

dostum bu yaptgn cook sağduyulu bsey senin yaptgnı suan forumda cook az kişi yapar,hatayı kabul etmek büyük erdemdir kutluyorum seni :) :good:

hatayı kabul etmemek en büyük hatadır. hem bir konuda ki yanlışımı öğrenmiş oldum :ah

necoloks

Üye
ben belleyi bayadır kullanıyorum iyi hos ama beklemye degmez nokia yı bence elinizden cıkarmaya bakın gidip android alın iyi günler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
alakasız olcak ama nfc tam olarak nee :mahcup: :ehe

Üst Alt