sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
bence nokia daha yeni başlıyor :) hele bi belle gelsinde artık yeni telefonlara belle yazılımıda yüklerler o zaman nokia eskisi gibi olacak :)

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
bence nokia daha yeni başlıyor :) hele bi belle gelsinde artık yeni telefonlara belle yazılımıda yüklerler o zaman nokia eskisi gibi olacak :)

hiç sanmıyorum ama inş android ve ios almış başını gidiyor nokia symbian hayatta yetişemez onlara

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar Nokia'nın açıklamasındaki ilk paragraf dikkatimi çekti :naughty:

İngilizce:GLOBAL – On Wednesday, we announced that was arriving on handsets across the globe on some existing smartphones, such as the Nokia N8 and Nokia C7 and Nokia C6-01. We also announced there will be a downloadable update for the UI, formerly known as Symbian Belle, in February.

Google Translate Çeviri:GLOBAL - Çarşamba günü, dünya genelinde Nokia Belle Nokia N8 ve Nokia C7 ve Nokia C6-01 gibi bazı mevcut akıllı telefonlar, cep telefonları üzerinde gelen olduğunu açıkladı. Ayrıca, Şubat ayında, eski olarak bilinen Symbian Belle UI için indirilebilir bir güncelleme olacağını açıkladı.

serinaga

serinaga

Üye
HAYDİ Hayırlısı bakalım ...:good:

hakan_710

hakan_710

Üye
bu gidişle çok bekleriz nokia ya mail attım pazar sabahı. Aynı gün akşam üzeri aradılar. kesin bişey söylemiyolar. Şuan deneme aşamasındaymış anna da acele ettik bir sürü problem çıktı tüm cihazlar üzerinde denendikten sonra çıkacak dedi. Yani kendinizi bu konuya kaptırmayın nokia bu ne yapacağı belli olmaz. Inanmayanlar nokia ya mail atsın onları da ararlar.

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyorsundur da bence kesin belecek şubatta çünkü ilk defa nokia nın kesin bi yazı gönderdiğini gördüm sitesinde vs. En geç şubatın sonlarında belle gelir. Ama sonuçta şubatta gelcek :)

SilentOne

SilentOne

Üye
şubata ne kaldı surada

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yahu ne Belle imiş ya . Ben beklediğime bin pişman oldum . Keşke yüklemeseydim Menü kaydırmalı olduğu için (Alta doğru) kaydırırken çok takılıyor . Bir uygulama yükleme işlemi bitince Telefon kendinden geçiyor ya . Yok böyle bir şey . İphone 3GS alıp kurtulmak en iyisi Menüsü kasan bir telefondan hayır gelmez .

SilentOne

SilentOne

Üye
yürübe kim tutarsen iosa devam

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belki sorun cfw dedir bilmem ama cidden anna daha hızlıydı adam akıllı telefonu kullanıyorduk belle içine etti iki görsel katıp performansı dibe vurmuşlar . :(

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
emre öyleyse ben belle gelince yüklemem zaten bir kaç ay geçtikten sonra düşünüyordum:) şimdi hiç yüklemem.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Yahu ne Belle imiş ya . Ben beklediğime bin pişman oldum . Keşke yüklemeseydim Menü kaydırmalı olduğu için (Alta doğru) kaydırırken çok takılıyor . Bir uygulama yükleme işlemi bitince Telefon kendinden geçiyor ya . Yok böyle bir şey . İphone 3GS alıp kurtulmak en iyisi Menüsü kasan bir telefondan hayır gelmez .

usta ksra bakmada iphone 3 devri geçeli çok oldu ;)

kalbimdesiin

Üye
Anna da da vardı öyle aşağı inerken takılma o kadar da sorun değil ufak bi takılma o da zamanla versiyon çıktıkça düzelir belle anna Ya göre hem hızlı hem kaliteli hemde hiçbir sıkıntısı Yok gayet memnunum telefon nokia c7

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
3 devri geçeli çok mu oldu ? :zuhaha: Tüm ios oyunları ondada oynanıyor fakat bizde şimdiden oynanmıyor . Tintin midir nedir ?

hectobos

Üye
sitenin birinde şu yazı dikkatimi çekti acaba doğruluğu nedir? bi fikri olan;
Nokia N8′in geliştirilmiş sürümü olan Nokia C7 ve C6-01 modelleri de Nokia Belle yüklü olarak fabrikalardan çıkmaya başladı. Modeller ilk olarak Çin, daha sonra diğer ülkelere dağıtılacak. kaynak isteyene gösterebilirm ama ne kadar doğru bilemem
n8 in geliştirilmiş modeli c7 ve c6 mı ?? bu çok komik ve bu haberin yalan olduğunu kanıtlar :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
2013 şubat olmasın :naughty:

----------Eklendi @ 00:25:18 ---------- Yazıldı @ 00:23:52 ----------

C7 N8'in nasıl geliştirilmiş modeli oluyo anlamadm cidden..bunları kim söylüyo arkadaslar ya

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
n8 in geliştirilmiş modeli c7 ve c6 mı ?? bu çok komik ve bu haberin yalan olduğunu kanıtlar :)

hangisi daha önce çıkmış hangisi daha sonra çıkmış bir araştır istersen. herşey 12 MP kamera değil. ayrıca bu haberi yalanlamak o kadar kolay değil nokia duyurdu şubatta kesin geliyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
simdi C7 N8'in geliştirilmiş modelimi ??

MertcaN9

MertcaN9

Üye
polluxea♪;4197435' Alıntı:
simdi C7 N8'in geliştirilmiş modelimi ??

ya elbette daha üstün diyemeyiz ama genel olarak daha sağlam daha ince ve de daha hızlı çalışan bir telefon(tabi bu isteklere ve arzulara bağlı) nasıl bakıldığında göre değişir elbette N8 symbian 3 ün amiral gemisi ama C7 daha yeni bir telefon oluyor N8 e göre. yani bir de şöyle düşün şimdi 12 mp kamra olsaydı C7 de sence ne derdin sen? daha ince daha sağlam 12 mp kamera ve NFC e biraz daha iyisi yani ama kamera olmadığı için biraz gelişmiş diyorlar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum her ince olan telefon gelişmiş olmuyo ki...aralarında braz süre var evet ama bu onu desteklemez..N8'in gelişmiş modeli N9'dur.gelişen modeller aynı kod adı tasır.(galaxy s,s2,note gibi) C7 N8'e göre nasıl hızlı onuda anlamadm ? işletim sistemi de ram de aynı ? hız olarak + neyi var ? gelişmiş dyceksen eger depo alanı bile farklı 8GB var aralarında...HDMI farkı var.depo kapasitesine baktıgında bile N8'in daha iyi bi multimedia telefonu oldugunu görmek mümkün ki söylemek istemyorum ama bi de kamera farkı var...nfc dyosun,daha 3-4 aya kadar kimsenin haberi yoktu nfc'den ki telefonu birbiriyle tokusturmayla gelişmiyo cihazlar :) ve gelişmiş cihaz bi önceki sürümünden (yani N8'den) nasıl oluyo da daha ucuz oluyo bunu da hiç anlamadım...? :)

Üst Alt