sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
ama şubat hakketen baya uzun bir süre nerdeyse 70 gün flen var

mehmetemin90

Üye
diablo 3 ve nokia'yı beklemekden sıkıldım :(

erollcelik

erollcelik

Üye
yok be şubat ayına 40 gün var

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
1 şubatta çıkaracaklar yani öyle mi ? Şubatın ortalarında çıkar Türkiye varyantları mart ortasında çıkar.

Bu sefer bekletme olmayacak, tüm ülkeler için aynı anda çıkaracaklar. Zaten o yüzden Şubat 2012'ye bıraktılar.
Gerekli tüm güncellemeler ve testler tamamlanacaktır o zamana kadar.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet annada olduğu gibi yarım yamalak iş yapmak istemiyorlar sanırım..baktılar ki android ve ios sol şeritten dörtlüleri yakıp geçiyor bunları..nokia da noslayacak artık :)

Dostnametr

Üye
Bu sefer bekletme olmayacak, tüm ülkeler için aynı anda çıkaracaklar. Zaten o yüzden Şubat 2012'ye bıraktılar.
Gerekli tüm güncellemeler ve testler tamamlanacaktır o zamana kadar.

Açıklamayı okuduğuna eminmisin ? Şubat 2012 den BAŞLAYARAK diğer telefonlara güncelleme gelecek diyor.şubat 2012 de başlayacağız ne zaman gelir bilmiyoruz demektir bu.

mesut1979

Üye
artik ben nokianin sözlerine inanmiyorum anna güncellemesinin ciktigindada 2011 son ceyrek diyordu nokia simdi subat diyor ,bence nisan mayis aylarinda anca gelir ozamana kadarda nokia telefonum olur mu olmaz mi orasinida allah bilir.

SilentOne

SilentOne

Üye
:) allah bilir

metyuu

metyuu

Üye
arkadaşlar Nokia Suite 3.3.49 Beta çıkmış nokialab sitesinde bu sürüm belle içinmiş,

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hadi hayırlısı

okitox

okitox

Üye
ilk belleli telefonlar dağıtıldıktan sonra bence naviye düşer belle. ocağın ortasında falan... çince falan olur büyük ihtimal...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
SilentOne

SilentOne

Üye
bi düşsünde devamı gelir

SuaT6027

SuaT6027

Üye
bence bu iş 2013 ü bulur :D başıydı sonuydu derken gittikçe gidiyor :D zaten c6 cılara da bir sızma çıkarsa daha bu konu açılmaz ama işte.. :D

altannemre

Üye
valla bana kalırsa şubatta başlayacAK diyorlarsa mart, nisan gibi anca türkiye ye ulaşır ,c601 var Bende de ama hayalim lg optimus aga :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
ben s2 dusunuyorum ama n8 dende vazgecemıyorum...

blackbird48

blackbird48

Üye
s2 alın nokıa ya veda edin hayatınızı kurtarın

Üst Alt