sonunda nokia'dan yazı geldi ve belle güncellemesi şubatın başından itibaren bütn telefonlara gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar tartışma yapmayın lütfen :/

bide öyleyse ne komik olur :D

----------Eklendi @ 19:12:18 ---------- Yazıldı @ 19:10:55 ----------

siteye bakmadın heralde nokia'nın kendi sitesi bu yani kesin şubatta çıkıo
siteye baktım sonra türkçesinin de aynı olduğunu görünce link attım çıkmıyo fln ya da bu haber yalan diye bişey demedim okurken dikktli olalım ltfen

salihk

salihk

Emekli Yönetici
google çeviri arkadaşlar RESMİ üzerine tıklayıp orjinal sitedende bakabilirsiniz

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
siteye baktım sonra türkçesinin de aynı olduğunu görünce link attım çıkmıyo fln ya da bu haber yalan diye bişey demedim okurken dikktli olalım ltfen
aaaaaa pardon kardeş jerkez38 e yazcaktım o son yazdığımı yanlışlıkla sana yazmışım :D

mesut1979

Üye
evet arkadaslar cogu kisinin dedigi gibi piyasaya yeni cikan n8, c7, c06, e7 telefonlari artik belleli cikacak güncelleme ise bizlere subatta gelecek.

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşım ilk sayfada link vermiştim buyrun birebir türkçe çeviri
yinede uğraşın için teşekkürler

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
en başından böyle tarih verseler kimse saydırmayacaktı..iyi oldu şubat :)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yok su gun gelıcek belle :) konusanlar mutlu bir cvp :)

----------Eklendi @ 19:40:05 ---------- Yazıldı @ 19:39:22 ----------

ama NAvfırm e nezaman düşerde biz nezmn yuklerız merak edıyorum :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
sitenin birinde şu yazı dikkatimi çekti acaba doğruluğu nedir? bi fikri olan;
Nokia N8′in geliştirilmiş sürümü olan Nokia C7 ve C6-01 modelleri de Nokia Belle yüklü olarak fabrikalardan çıkmaya başladı. Modeller ilk olarak Çin, daha sonra diğer ülkelere dağıtılacak. kaynak isteyene gösterebilirm ama ne kadar doğru bilemem

Çeviriyi kim yaptıysa bayağı sakat yapmış :)

Ben hem orjinal ingilizcesini hem de kendimce doğru çevirisini ekleyeyim:

The enhanced versions of Nokia N8, Nokia C7 and Nokia C6-01 have now started their journey from the factories to the shops with Nokia Belle preinstalled, arriving first in China, then around the world.

Nokia N8, Nokia C7 ve Nokia C6-01'in iyileştirilmiş versiyonları, "Nokia Belle yüklü olarak" fabrikalardan mağazalara olan yolculuklarına başladılar. Öncelikle Çin'e daha sonra da tüm dünyaya dağıtılacaklar.

Hatta elim değmişken kalanını da çevireyim:
For those already owning a Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, and Nokia Oro, the wait for Nokia Belle is almost over. Starting in February 2012, Nokia will release the all new Nokia Belle software update to existing customers and you’ll be able to download it right on to your phone, bringing a whole heap of improved features.

Halihazırda Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 ve Nokia Oro'su bulunanlar içinse bekleyiş neredeyse bitmek üzere. Şubat 2012'den başlayarak, Nokia yepyeni "Nokia Belle" yazılım güncellemesini mevcut kullanıcılara sunacak ve siz de tüm gelişmiş özellikleriyle birlikte doğrudan telefonunuza indirebileceksiniz.

EDİT HABER
--------------
FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ula bende bugun anna yukldim

SuaT6027

SuaT6027

Üye
en cok c6 sı olanlara uzuluyorum ama... cıdden ayaklanma cıkarsalar haklılar :D

Emil_Ceferli

Üye
Arkadaslar downgrade olmayan telefonlar icin orijinal belleye gecis sorun olurmu?? bi de sizce biz bekliyoruz da, su anda belle gelistiriliyormu? dolayisiyla, bizim kullandigimiz bellelerden daha mi iyi olucak final original surum? beklediyimize deyermi acaba.. :)

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
yuhh diyorum hani 2011in son çeyreginde gelecekti:off: valla şu N8imi satayım androide geçeyimde kurtilim.şimdi 3,5kişi çıkıp ya andoidli telefonlar telefonmu diyecek ama kimse ksr bakmasın kedi uzanamıyacagı cigere mundar dermiş arkadaşlar:vur

u_cosar

u_cosar

Üye
yuh be

SilentOne

SilentOne

Üye
şubat he maşallah :D

okitox

okitox

Üye
şubatta yayınlanan ilk belleyi yükleyecem hiç affetmeden :):)

V/RS

V/RS

Üye
yuhh diyorum hani 2011in son çeyreginde gelecekti:off: valla şu N8imi satayım androide geçeyimde kurtilim.şimdi 3,5kişi çıkıp ya andoidli telefonlar telefonmu diyecek ama kimse ksr bakmasın kedi uzanamıyacagı cigere mundar dermiş arkadaşlar:vur

niye uzanamayımki c6-01 i almasaydım android li bir tel alabiliyordum ama içimdeki nokia aşkı bitmiyor işte telefonumu seviyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ya şubat mı.. Off cok uzun bır süre ama en azından sayılı gün çabuk geçer derler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sabreden derviş muradına ermiş misali sayılı gün çabuk geçer.

Üst Alt