nidforspid
Üye
sonunda navitelin haritası çıktı
önce merhaba aranızda yoktum uzun zamandır
arkadaşlar navitelin haritasını buldum buyrun
bada 2 de nasıl çalışır hepsi burda
1.
2.navitel bada 2 de nasıl çalışır?
yükleme
1.navitel Türkiye haritası normalde 2 ay önce çıkmıştır ,fakat daha fazla kişinin faydalanması için aktivasyon anahtarı aradım,fakat şuan görünürde aktif etme anahtarı yok ,bu yüzden aktif etmek isteyenler navitelin sitesinden bu en kapsamlı haritanın aktif etme anahtarını satın alabilirsiniz,harita sadece 5.0.2 versiyonu ve üzerinde çalışır
2.önce naviteli
yükledikten sonra bu dizine gidin Others__@@bada_applications@@__5qc29b74b6/info
indirilen dosyayı daha önce girdiğimiz info dosyasının içine atın
info dosyayı içinden application.xml.dcf isimli dosyayı silin
telefonu yeniden başlatın artık navitelin son sürümü beta bada 2.0 de çalışsacak
konu alıntıdır
arkadaşlar navitelin haritasını buldum buyrun
bada 2 de nasıl çalışır hepsi burda
1.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.navitel bada 2 de nasıl çalışır?
yükleme
1.navitel Türkiye haritası normalde 2 ay önce çıkmıştır ,fakat daha fazla kişinin faydalanması için aktivasyon anahtarı aradım,fakat şuan görünürde aktif etme anahtarı yok ,bu yüzden aktif etmek isteyenler navitelin sitesinden bu en kapsamlı haritanın aktif etme anahtarını satın alabilirsiniz,harita sadece 5.0.2 versiyonu ve üzerinde çalışır
2.önce naviteli
den indirinyükledikten sonra bu dizine gidin Others__@@bada_applications@@__5qc29b74b6/info
dosyayı indirinindirilen dosyayı daha önce girdiğimiz info dosyasının içine atın
info dosyayı içinden application.xml.dcf isimli dosyayı silin
telefonu yeniden başlatın artık navitelin son sürümü beta bada 2.0 de çalışsacak
konu alıntıdır